Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Kada je u pitanju Beograd, Sarajevo, Mostar, meni lično je seeking daleko bolja varijanta nego klasične kurve koje su u poslednje vrijeme toliko digle cijene kao da nam je prosječna plaća 5000€...
Evo npr u Sarajevu svi hvale neku curu Saru kako li joj je već ime, otišao sam kod nje, sat vremena je bio 200€ i cura se hvali kako razbija, da sam joj taj dan šesti/sedmi. Stan kao da je bomba pala u njega...
Za 50€ više doktorica sa seekinga čitavu noć provede sa mnom u hotelu...

naveo si primjer zgodne cure koja ti je cijelu noć ostala za 250€, u ZG garantiram da takvo nešto nema šanse da nađeš i da pokušaš došao bi do situacija da ti traže 100€ za odlazak na piće, 200€ za odlazak na večeru i sl. nebuloze koje nemaju veze sa zdravim razumom

naveo si primjer zgodne cure koja ti je cijelu noć ostala za 250€, u ZG garantiram da takvo nešto nema šanse da nađeš i da pokušaš došao bi do situacija da ti traže 100€ za odlazak na piće, 200€ za odlazak na večeru i sl. nebuloze koje nemaju veze sa zdravim razumom
Ima ih i u Sarajevu, Beogradu da traže basnoslovne cifre, ali ih ima i sa apsolutno normalnim zahtjevima...
U Beogradu ih ima koliko hoćeš koje traže do 300€ za viđanje (5-6h)..

Ima ih i u Sarajevu, Beogradu da traže basnoslovne cifre, ali ih ima i sa apsolutno normalnim zahtjevima...
U Beogradu ih ima koliko hoćeš koje traže do 300€ za viđanje (5-6h)..
Ok,al mi pričamo o ZGu gdje je situacija upravo onakva kako ti je objasnio Jo Ke .....da ne objašnjavam dalje da je trenutna ponuda loša.........ono što je vrijedilo se više i ne oglašava a ostale su nebuloze 600/1000 😉

Ništa, budem probao vidjeti kakva je situacija.
Prilikom registracije potrebna samo slika? nešto sam čitao da se treba osobna skenirati ?

Ma kakvo plaćanje za odlazak na piće.. tko to plati je lud. Ja nijednoj nisam prvi susret platio. Prvi služi samo da se vidimo i upoznamo, dalje ako se odlučimo nalazit sa nečim više onda ide plaćanje.

Jasno, teško je nać ekskluzivu ali opet nisu ni olupine kao klasični eskort da dolaziš a iz nje još curi od prošlog lika. Bar vas rasporedi svakog na svoj dan :ROFLMAO: A može se ubost i ekskluziva ali rijetko, mora bit friški profil i kad je prebaciš negdje drugo za komunikaciju ako je obrisala profil na Seekingu onda si možda potrefio
hahahaha, ugasi profil nemoj pričat gluposti to je jedna na milion zna seđ šta je seeking, bez love nema karanja!

Ma kakvo plaćanje za odlazak na piće.. tko to plati je lud. Ja nijednoj nisam prvi susret platio. Prvi služi samo da se vidimo i upoznamo, dalje ako se odlučimo nalazit sa nečim više onda ide plaćanje.
da to su isto uvele ove kurvetine po seekingu mene je jedns iz Milana pprsječna djevojka pitala parsto eura da mi pokaže zmamenitosti, naravno ja plaćam hranu, piće, ulaznice.... strašno nešto!

Na stranici sam bio negdje od 2019-2022 u to vrijeme prije eura je stvarno bilo top komada s kojima si se mogao lako dogovoriti. Puno manje retardiranih zahtjeva i lupanja cifri koje veze s pamecu nemaju. Puno cura je otislo sa stranice mozda ih je jos par operativno. Uglavnom one s kojima sam bio vise nisu tu. Bas neki dan usao for free pogledati i sve nove face. Drago mi je dok ovo citam da vise nisam aktivan jer ovo vise nije kvaliterna stranica za upoznavanje barem kod nas. Znao sam preko ljeta i strane cure pokupiti preko sk uglavnom studentice na razmjenama. Sada je ova stranica po ovome sto citam ocajna. Nemam apsolutno nikakvu zelju predplatiti se vise i ista tu pokusavati. That's it! I am done

Bio na seekingu prije tjedan dva. Iz zabave i znatiželje . Strašno puno vrhunskih mladih komada i vrlo je lako uspostaviti kontakt sa njima. Praznik za dušu. Sa jednom prekrasnom mladom grkinjom sam iskomunicirao da bi mi za dva dana Atene (pokazivanje grada i dvije noći bam bam) naplatila 2.500 EURa. Dvije mlade zgodne njemice, biseksualke, za jednu noć u Istri traže 1.500, plus da im se plati hotel. Toliko je bilo zgodnih cura da sam doslovno pobjegao. Ionako sada nemam para za to. To su sve stvarno zgodne cure između 20 - 25 godina. Da sam se više potrudio, naravno da bih našao nešto jeftinije.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh