Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Možda u Zagrebu trenutno ponuda i nije neka, ali kako me zbog posla u zadnje vrijeme put navodio do Beograda i Skopja, moram reći da u Beogradu ima jako zanimljivih, inteligentnih i hm... vrlo vještih žena (znamo na koju vještinu mislimo). Dakle, tri preporuke na temelju iskustava iz najprvije moguće ruke: lolita 123, Anaaa999 i Jasmina. Prve dvije su me posjetile i u Zagrebu (jednu je dofurala frendica i šteta kaj ta frendica nije zainteresirana za ovakav oblik druženja jer je atomska bomba). Vrlo fine, normalne i inteligentne cure, što se može odmah skužiti po komunikaciji, pa nisam inzistirao na akciji odmah nego sam ih pri prvom susretu vodio samo na večeru upoznavanja, a kasnije su se i te kako znale odužiti za to.
U Skopju još nisam ništa probao, ali i ponuda je vrlo ograničena.

Nije ona toliko loša koliko su ljudi revoltirani da traži 2 ili 3x veću lovu nego kad se tek pojavila na seekingu no nemojmo se zavaravat radi se o dosta atraktivnoj curi inače se ne bi toliko pisalo o njoj ako ti ne smeta cifra koju trenutno traži i to što je već poprilično izjebana na sve strane onda saml udri :)

mene nervira njen, stav prvo ne vrijedi 400€ kako god okreneš, moraš ti riješit smještaj (ok ovo nije neki problem), naglasi ti da moraš imat kondome (čemu ovo ali ok imam ih uvijek) i još kaže da joj uz sve to moram i taxi platit. omjer cijene i kvalitete nije na razini svakako plus kilometraža je zavidna

Nije ona toliko loša koliko su ljudi revoltirani da traži 2 ili 3x veću lovu nego kad se tek pojavila na seekingu no nemojmo se zavaravat radi se o dosta atraktivnoj curi inače se ne bi toliko pisalo o njoj ako ti ne smeta cifra koju trenutno traži i to što je već poprilično izjebana na sve strane onda saml udri :)
Ja ne znam sta je vama tu atraktivno ti loši razmaknuti zubi, visoka, mrsavo anoreksicno tijelo bez sisa. Naborana faca

kako nije losa, ona sve radi bez strasti

a fizicki kako izgleda ko stalak za infuziju ne pocesljani to necu ni pricati

je li neko imao slucaj sa ovo, ne znam da li nazovem prevarom od aplikacije.
2 dana nakon sto sam produzio clanarinu za 3 mjeseca i platio skoro $300, seeking me banovao pod slijedecim izgovorom:

[td]
Your account has been suspended and you will not be able to contact other members or pay for any services.
Please note that your account was suspended for the following reason:

• Soliciting sex in exchange for compensation

Business address
W8 Tech Cyprus Limited
IRAKLEOUS 2, FLAT/OFFICE 101, 2320 NICOSIA, CYPRUS​
[td]
[/td]​
[/td]

ne znam kakve su ovo gluposti, prvo nigdje nisam eksplicitno spominjao rijeci sex isl vec sam s djevojkama dogovarao susret uz kompenzaciju sto i svi drugi rade.

nemam komentar osim budite oprezni ako ovo placate...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh