Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj nam reci nesto konkretno....Slažen se i ja sam ovdje upoznao jako puno mladih zgodnih cura!
Možda bi bilo fora razmjenjivati recenzije i iskustva sa curama sa seekinga?
Sve je stvar pregovaranja. Da se sve fino dogovoriti. Ne traze sve mjesecno naknade.Dobro... Al daj mi recite konkretno šta ste dogovori, koliko ste platili, kako ste plaćali, što ste dobili zauzvrat....
Ništa ne znači šta ste razgovarali sa top curama, ako te cure traže mjesečnu naknadu nekoliko tisuća kuna, a zauzvrat nude kurcinu..
Dobro ....a jesi otfurao neku francuskinju , spanjolku , litvanku ? Ja trenutno tamo se zajebavam s besplatnom varijantom ...al mi se čini da bi se osplatilo učipit !!?? Ima toljaga ali ima i vrh trebica ....možda možda ? se isplati ? ASve je stvar pregovaranja. Da se sve fino dogovoriti. Ne traze sve mjesecno naknade.
dobro ..a čip je sto dolara plus pdv ? ili ? meni nude neki promo kod ?? -20%Nije. Moze se upoznati tu izvrsne komade.
Tko meni dogovori mladu zgodnu za susret zgb i okolica njemu bon od 200 a njoj lovaPozdrav ekipa
Ima tko iskustva sa seekingom pa da me educira malo
Uglavnom u kontaktu sam sa vise njih pa tako sa jednom tipkam i sve 5 ali trazi da joj posaljem autobusnu kartu da moze doc jer sad nema para da je kupi a ostatak kao kad se vidimo
Poslala je i IBAN
Pa da vidim sta kazete na to
autobusnu kartu ? obicno traže za avion ! a od kud je ...kao ?Pozdrav ekipa
Ima tko iskustva sa seekingom pa da me educira malo
Uglavnom u kontaktu sam sa vise njih pa tako sa jednom tipkam i sve 5 ali trazi da joj posaljem autobusnu kartu da moze doc jer sad nema para da je kupi a ostatak kao kad se vidimo
Poslala je i IBAN
Pa da vidim sta kazete na to
tak im i ja odgovaram kad kažu da nemaju love ....nek posudi , čim dođe prvo idemo uplatit lovu od kog je posudila i to isto duplo .Ali sve u svemu ....bolje se tlačit s nekom mladom ok trebicom nego s ovim lujkama kod nas , ove tu bi da klekneš , moliš ih i platis karanje ....kaj je previse previse je , a vecina izgleda pokrpano ko fićek stariPula i da nema sad para za doc a mora iz Pule u Rijeku
Uglavnom meni barem sumljivo pa sam rekao nista a ona na to da ce skupit pare i doc i da joj tek onda platim sve ostalo sta ide uz to za taj vikend
Autobusna karta jebenih 150kn nije meni do tih para ali necu iz principa da poslje ispadnem majmun
Kad dode dam joj i 300kn samo za kartu
Tako da sam tu pricu zavrsio
Mislio sam da netko ima koja iskustva vise od mene pa da podjeli ali eto
Javim svakako kako zavrsi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|