Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali to je samo transakcija. Nikada neće biti kao seks s ribom koja želi da joj napraviš dijete jer si ti njen Jason Momoa i Khal Drogo tatica i bez para pa te želi zaključat prije nego te neka druga bičarka ulovi.Evo sam da se pohvalim da sam uz hrpu lesinarki sto trazi u prosjeku 400/500 Eur po meetu nasao prvu i pravi jackpot za puno normalniju cifru. Pomazem studentici u studiju i stanarini...vise volim stipendirati nego sponzorirati
Istina prvi put je bilo malo vise, al mislim da bumo se dogovorili za dalje...i dalje stojim pri svome da je suludo placati vise od 500 Eur mjesecno za 2-3 susreta.
Mislim da ce mi ovo bit sad neko duze vrijeme jedan malo relaks i odmak od nekoliko godina eksperimentiranja po EGE i bordelima Austrije i Njemacke.
A cure kaj tu na forumu cepaju zlatna drva, sam vi trazite ove kaj nemaju bas mozga u glavi i sto vas tretiraju samo kao objekt, a ne kao osobu. Ja ipak trazim djevojku s nesto mozga u glavi i koja treba stvarno malo financijske pomoci.
A gle, ovu sto sam nasao, fakat je dobra u seksu, tko je ozeni usrecit ce se, samo mala jos studira, tak da ima jos za odrasti i stasati za zenidbu. Da sam u situaciji da se razvodim mogao bi se lako zaljubitiAli to je samo transakcija. Nikada neće biti kao seks s ribom koja želi da joj napraviš dijete jer si ti njen Jason Momoa i Khal Drogo tatica i bez para pa te želi zaključat prije nego te neka druga bičarka ulovi.
Ako traži 500e za 1h mislim da ne vrijedi... To ti je bubnula pa ako se uloviš, ulovišIrixwww rijeka trazi 500/1/h pa da vidim dal je neko koristio?
sunny
kelly
studentgirl
Netko da podjeli iskustvo,ako je koristio?
Članarina je 135 $ mjesečno. Ima cura, i isplati se platitIspalti li se realno platiti članarina na seekingu za područje Zagreba? I koliko je najmanja članarina?
Može li se platit 1mj pa onda otkazat?Članarina je 135 $ mjesečno. Ima cura, i isplati se platit
Moras vise puta probati. Viza web kartice trebas po nekoloko puta stisnuti uplate. Inace trazi debitne karticeI na kraju kad želim i ovo platiti uopče mi neda nijednu karticu. Kolege molim pomoč!
Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|