Kakav facebook....ostaje Facebook
Da kada bih znao neke podatke...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav facebook....ostaje Facebook
Gdje si sada može brojNismo u zatvoru, iako je bilo blizu
Tko vas zanima?
NavratioA di si ti sada?rado bi navratima?
Uuuuuuuu,predaleko,moja lipa curi.šteta!nemam toliko vrimena sad,jer se spreman za sezonu.u velikom sam poslu.što nigdi bliže ne dolaziš?
Što je "nope"?
Super!sad i ja znam što ne nope,ali i dalje ne kužim zašto je nope"ne"?moga bi pred lito dan-dva doći do Sb,ali bojim se prevare?da ne prođem cili taj put i da mi ne bude"uzalud vam trud svirači"!pre riskantno je ići na taj način.a zgb.je ok ako te neko i zajebe,nisi ništa izgubio.ali s.b.je jebeno daleko za zajeb.
Super!može!ionako ne volim sve javno.a ovdje ko na tržnici,Bože sačuvaj koji bolesni ljudi,bez imalo privatnosti,a svi puni sebe i svi de Lux jebači.kako se ljudi mogu toliko hvaliti i toliko lagati i omalovažavati druge.da sam žensko,nikom živom odi ja ne bi da pičxx.koja bagra!Dam ti broj u private za dogovor.
Zašto ovdje svi nepoštovaju žene kao osobe,ljude,nego ih omalovažavaju i podcjenjuju?Super!može!ionako ne volim sve javno.a ovdje ko na tržnici,Bože sačuvaj koji bolesni ljudi,bez imalo privatnosti,a svi puni sebe i svi de Lux jebači.kako se ljudi mogu toliko hvaliti i toliko lagati i omalovažavati druge.da sam žensko,nikom živom odi ja ne bi da pičxx.koja bagra!
Eto,kad uhvatiš vrimena,pošalji mi br.?!Zašto ovdje svi nepoštovaju žene kao osobe,ljude,nego ih omalovažavaju i podcjenjuju?
Eto,samo da ti se javim,da te nisam zaboravio i čekam br.!Eto,kad uhvatiš vrimena,pošalji mi br.?!
Nemoj ni ić, samo pošalji bon i ostani doma i uštedio si092 376 9361 wapp
Hm,?nije valjda da je to do tud došlo?a ja se već ponadao uspješnom susretu?Nemoj ni ić, samo pošalji bon i ostani doma i uštedio si
Tko će mi bolje reći nego ti??ne kužim,što hoćeš reći?svi razgovarate pod nekim šiframa,vama poznatim,a ja ništa ne kužim,jer nisam u tim vodama.reci mi?u što je ovdje igra?želiš ili ne želiš susret?Da...on će ti reći bolje nego ja. Znaš šta, whatever.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|