RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Pola vas samo laprda i nabrijava se. Nije ni čudo da je ludara toliko bezobrazna
Jbt to je Poljakica!
Dođeš, uzvadiš ga, napuniš joj usta i odeš. Sere li zadimiš joj jednu i gurneš dublje.
A papci ovdje traže romantični vodič za nju 🤣🤣🤣
Idioti

Pola vas samo laprda i nabrijava se. Nije ni čudo da je ludara toliko bezobrazna
Jbt to je Poljakica!
Dođeš, uzvadiš ga, napuniš joj usta i odeš. Sere li zadimiš joj jednu i gurneš dublje.
A papci ovdje traže romantični vodič za nju 🤣🤣🤣
Idioti
Neradi se o tome svakako ce ga pusiti ako dodes na pusenje ali nije isto ako skine majicu i izvadi sise i tako ga pusi, a nije isto obucena ima razlike i da li joj se moze svrsiti po sisama ima igromne razlike jer joj tako oise i u oglasu a pogotovo sto je stavila slike sisa u prvom planu

Daj ne seri. Onako ukratko.
Dođeš i čim joj je kurac u ustima samo papčinu će spriječiti da radi šta hoće od nje

Daj ne seri. Onako ukratko.
Dođeš i čim joj je kurac u ustima samo papčinu će spriječiti da radi šta hoće od nje
Hajde nezajebaji na oglasu joj pise za BOSNU svrsavanje u ustima i po mojim velikim sisama vrati se unazad na postove u banjaluci i drugim gradovima uopste neskida majcu i nece i nezeli kontas to je varanje ja nisam bio cekam da dode u bosnu jer kad je dolazila nisam bio tu ali sam sve postove pregledo i zena petlja

• Haha
reagiranja: JRK
Hajde nezajebaji na oglasu joj pise za BOSNU svrsavanje u ustima i po mojim velikim sisama vrati se unazad na postove u banjaluci i drugim gradovima uopste neskida majcu i nece i nezeli kontas to je varanje ja nisam bio cekam da dode u bosnu jer kad je dolazila nisam bio tu ali sam sve postove pregledo i zena petlja
Jer ste papci i ne znate s kurabom. Odi u Sloveniju traži ženu 😂

Pa neznam sta bi rekao….
Komunikacija engleski priva odlicno
Cistoca/ urednost dobra
Doceka ljepo sređena… nema puno prce odmah se baca na akciju, pusenje na koljenima, guta ga do kraja
Ali sama akcija je samo tehnika, nema nikakvog osjecaja…
I ozbiljno gleda na vrijeme… od prve do zadnje minute.
Nisam siguran da ima 22 ali nema preko 30, cvrsta utegnuta
Generalno komad mlade kobile
Idem sutra kod nje. Javim kako bude

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh