Progutala sveJesi li?
Moze li joj se svrsit po sisama ili ne da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Progutala sveJesi li?
Ma i ja isto pitam jer na oglasu pise svrsavanje po sisama a vidim na postovima ima dosta da dodes a ona nece da skine majcu pusi zakopcana tako da od toga nebude nistaJesi li?
Neradi se o tome svakako ce ga pusiti ako dodes na pusenje ali nije isto ako skine majicu i izvadi sise i tako ga pusi, a nije isto obucena ima razlike i da li joj se moze svrsiti po sisama ima igromne razlike jer joj tako oise i u oglasu a pogotovo sto je stavila slike sisa u prvom planuPola vas samo laprda i nabrijava se. Nije ni čudo da je ludara toliko bezobrazna
Jbt to je Poljakica!
Dođeš, uzvadiš ga, napuniš joj usta i odeš. Sere li zadimiš joj jednu i gurneš dublje.
A papci ovdje traže romantični vodič za nju
Idioti
Hajde nezajebaji na oglasu joj pise za BOSNU svrsavanje u ustima i po mojim velikim sisama vrati se unazad na postove u banjaluci i drugim gradovima uopste neskida majcu i nece i nezeli kontas to je varanje ja nisam bio cekam da dode u bosnu jer kad je dolazila nisam bio tu ali sam sve postove pregledo i zena petljaDaj ne seri. Onako ukratko.
Dođeš i čim joj je kurac u ustima samo papčinu će spriječiti da radi šta hoće od nje
Jer ste papci i ne znate s kurabom. Odi u Sloveniju traži ženuHajde nezajebaji na oglasu joj pise za BOSNU svrsavanje u ustima i po mojim velikim sisama vrati se unazad na postove u banjaluci i drugim gradovima uopste neskida majcu i nece i nezeli kontas to je varanje ja nisam bio cekam da dode u bosnu jer kad je dolazila nisam bio tu ali sam sve postove pregledo i zena petlja
Pa dobro hakde ti strucnjak objasni kako si ti ukratko mladu uspio nagovoriti da skine majcu i izbaci siseJer ste papci i ne znate s kurabom. Odi u Sloveniju traži ženu![]()
Di je danas zna li se? Bosna ili Zg?Pa dobro hakde ti strucnjak objasni kako si ti ukratko mladu uspio nagovoriti da skine majcu i izbaci sise
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|