RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

E moja Rijeko… na šta smo mi spali da vise nemozes ni kurvu naći kako treba… domaće cure nestale, došle ove sa 100 lažnih profila i cijenom koda joj je picka zlatna… bilo bi lijepo da se base cure aktiviraju malo, ali to polako postaje legenda…

Imas o njoj ovdje na forumu dosta, ima svojih hejtera koji nisu stedili slova..ako si dovoljno uporan nades i video uratke 😁
Kad mu već odgovaraš onda to napravi kako treba.
Dakle googlay Amy.
Sitna plavuša, nelijepa neružna. Onako baš obična sa podočnjacima. Na prvu izgleda anemično. Ne baš inteligentna a ujedno drska i svađalačke raspoložena. Ovisno šta misli tko joj čuva leđa. Teška za dogovor. Za jebanje srednja žalost. Otprilike kao gumena lutka sa termoforom. Pozitivno je da je submisivna pa sve prima svuda. Upitna higijena i zdravstveno stanje. Trenutno u mršavijoj fazi. Kad je deblja podsjeća na patkica. Prisutan neki psihički poremećaj ali ne kao kod one sisare što iz Zagreba navraćao - Poljakice.

Kad mu već odgovaraš onda to napravi kako treba.
Dakle googlay Amy.
Sitna plavuša, nelijepa neružna. Onako baš obična sa podočnjacima. Na prvu izgleda anemično. Ne baš inteligentna a ujedno drska i svađalačke raspoložena. Ovisno šta misli tko joj čuva leđa. Teška za dogovor. Za jebanje srednja žalost. Otprilike kao gumena lutka sa termoforom. Pozitivno je da je submisivna pa sve prima svuda. Upitna higijena i zdravstveno stanje. Trenutno u mršavijoj fazi. Kad je deblja podsjeća na patkica. Prisutan neki psihički poremećaj ali ne kao kod one sisare što iz Zagreba navraćao - Poljakice.
Hvala na iskrenom odgovoru ,,,😀😀😉 mislim da cemo definitivno preskocit 😁😁

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh