Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/njezna-i-mazna/oglas.php?id=217080&cid=4E moja Rijeko… na šta smo mi spali da vise nemozes ni kurvu naći kako treba… domaće cure nestale, došle ove sa 100 lažnih profila i cijenom koda joj je picka zlatna… bilo bi lijepo da se base cure aktiviraju malo, ali to polako postaje legenda…
Imas o njoj ovdje na forumu dosta, ima svojih hejtera koji nisu stedili slova..ako si dovoljno uporan nades i video uratkeProbo kontaktirat nekoliko puta al nikad odgovora.... Ako uspijes javi ,![]()
Kad mu već odgovaraš onda to napravi kako treba.Imas o njoj ovdje na forumu dosta, ima svojih hejtera koji nisu stedili slova..ako si dovoljno uporan nades i video uratke![]()
Hvala na iskrenom odgovoru ,,,Kad mu već odgovaraš onda to napravi kako treba.
Dakle googlay Amy.
Sitna plavuša, nelijepa neružna. Onako baš obična sa podočnjacima. Na prvu izgleda anemično. Ne baš inteligentna a ujedno drska i svađalačke raspoložena. Ovisno šta misli tko joj čuva leđa. Teška za dogovor. Za jebanje srednja žalost. Otprilike kao gumena lutka sa termoforom. Pozitivno je da je submisivna pa sve prima svuda. Upitna higijena i zdravstveno stanje. Trenutno u mršavijoj fazi. Kad je deblja podsjeća na patkica. Prisutan neki psihički poremećaj ali ne kao kod one sisare što iz Zagreba navraćao - Poljakice.
Naravno. Ta se jebe u dubaiju vjerovatno za 1000eur sat ne na oglasniku za 50Pozdrav
Prvi put u ovome...sta,ovo je neka prevara?
![]()
Vatrena studentica Marina😈
vatreno druzenje kod studentice Marine radim online i uzivo diskrecija i higijena obavezna javi se na WhatsAppwww.oglasnik.hr
eroticgirl2 na xHamsterHvala na iskrenom odgovoru ,,,mislim da cemo definitivno preskocit
![]()
Nije ti to ta Irina, ovo ti je Irina koju svi hvale.Jel to stvarno ona kod nas ovdje ili je lažni oglas? Ona je inače uvijek u Zgu i svi ju hvale
Za obje Irine imaju dobre recenzije.Nije ti to ta Irina, ovo ti je Irina koju svi hvale.
Ja znam za ovu za koju sam stavio link da je hvale a za ovu drugu neznam da je hvale.Za obje Irine imaju dobre recenzije.
Nije bolest sve što boli. Jbg njemu ni psihijatar nebi mogao pomoći.jel netko vidio ovo
Nagrada za čišćenje Vaših guma - Poznanstva - Burza Oglasi
Nagrada za čišćenje Vaših gumaburza.com.hr
Ja sam bio kod nje prije 2 mjeseca u Zagrebu. Cura sa slika je i pruža top uslugu (ostavio sam recenziju na forumu), ali problem je što ima pimpa koji ima još cura, pa zna uvaliti drugu umjesto nje.Ja znam za ovu za koju sam stavio link da je hvale a za ovu drugu neznam da je hvale.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|