RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Bio sam ja kada je bila u Ri., pred cca godinu dana, od onda stoji oglas a nje vec odavno nema, međutim nisi ništa propustio, osim izgleda koji je kao na slikama (Top!) ostalo baš ništa... Freakuša opsjednuta higijenom, pregledala mi sve od nožnih noktiju (doslovno) na dalje... I onda totalno ubrzani, isforsirani, loš sex i sve ostalo...

Jel neko uspio stupiti u kontakt s ovom “ slatka mala “ sto se oglasava tu na ljubavnim oglasniku pod rubrikaom“ druzenja “ ?
Pise da je u Rijeci.
Nesto domace, strankinja, bon prevara?

E kad bi vi znali kako se Senka jebe uhhh
To je Senka da, sad ima 6 banki ali djeluje u Ri vec barem 10 godina. Ja sam bio kod nje minimum 20ak puta ako ne i vise. Drka ga fantasticno, zna to obaviti odlicno ali nista vise od toga. Ako je neko sexao onda valjda ima odabrane ili drugu tarifu, nisam nikad pitao

To je Senka da, sad ima 6 banki ali djeluje u Ri vec barem 10 godina. Ja sam bio kod nje minimum 20ak puta ako ne i vise. Drka ga fantasticno, zna to obaviti odlicno ali nista vise od toga. Ako je neko sexao onda valjda ima odabrane ili drugu tarifu, nisam nikad pitao
Ima odabrane dugo sam ja kod nje i puno puta

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh