kolega nije dobro linkao,na ovu je mislio..Nema tog oglasa
https://burza.com.hr/oglasi/njezna-vrela-i-vatrena-milf/316803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolega nije dobro linkao,na ovu je mislio..Nema tog oglasa
Bio kod nje nekih 5-6 puta. Meni osobno najbolja od svih nakon dugo vremena. Da zivim u Rijeci isao bi puno cesce kod njekolega nije dobro linkao,na ovu je mislio..
https://burza.com.hr/oglasi/njezna-vrela-i-vatrena-milf/316803
Bio kod nje nekih 5-6 puta. Meni osobno najbolja od svih nakon dugo vremena. Da zivim u Rijeci isao bi puno cesce kod nje
To ti je sigurno ona njezna maza sa ljubavnog oglasnika sa brajdeMožeš dati malo više detalja. Kako izgleda? Vidim da je punija?Je to bačvasto ili kao latina? Kakav je seks? Udaranje, nježnije?
Posto se ovaj ribarri ubacuje bezveze i stalno tipka nesti bezveze iz svoje glave a nema pojma ni o kojoj curi sve krivo pise ne mislim se ubacivati u komentare. Nit je s brajde nit je s oglasnikaMožeš dati malo više detalja. Kako izgleda? Vidim da je punija?Je to bačvasto ili kao latina? Kakav je seks? Udaranje, nježnije?
To ti je stari prdonja koji ti je bio fanatični obožavatelj one amy...samo mu prođi objave. Ishlapjeli zaljubljenik Turnić kvazimafijašaPosto se ovaj ribarri ubacuje bezveze i stalno tipka nesti bezveze iz svoje glave a nema pojma ni o kojoj curi sve krivo pise ne mislim se ubacivati u komentare. Nit je s brajde nit je s oglasnika
Pa vidim, ljudi pitaju jedno, ovaj se nakaci s necim svojim koje nema veze ni s temom ni s lokacijom nit icim...i sad bi se trebalo sta? Ulaziti u neke prepirke, dokazivanja ko je u pravu?To ti je stari prdonja koji ti je bio fanatični obožavatelj one amy...samo mu prođi objave. Ishlapjeli zaljubljenik Turnić kvazimafijaša
Nema šta raditi pa visi ovdje. Ili podjebavaj ili ignoriraj - šta ti lakšePa vidim, ljudi pitaju jedno, ovaj se nakaci s necim svojim koje nema veze ni s temom ni s lokacijom nit icim...i sad bi se trebalo sta? Ulaziti u neke prepirke, dokazivanja ko je u pravu?
Broj u pp ako mozeBio kod nje nekih 5-6 puta. Meni osobno najbolja od svih nakon dugo vremena. Da zivim u Rijeci isao bi puno cesce kod nje
Ne ubacujem se bezvezePosto se ovaj ribarri ubacuje bezveze i stalno tipka nesti bezveze iz svoje glave a nema pojma ni o kojoj curi sve krivo pise ne mislim se ubacivati u komentare. Nit je s brajde nit je s oglasnika
Stari tebi se ne diže već najmanje desetljeće. Pa ni s viagrom. Tako da ne kenjaj. Odi zibaj unučiće od one šlapeNe ubacujem se bezveze
Ali kada gledam oglas od njezne maze koja je kod starog rijeckog rodilista i ovaj iz burze vidim da su vrlo slicne rijeci.
Dali si bio kod te kod starog rodilista?
I dali si bio kod ove iz burze?
Ako to nije ista osoba onda sorry ali meni se cini da je
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|