turbogt16v
New member
jel moze pm broja senke i vlaste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Starija, ja sam imao 30ak ona oko 60...sad bi trebala imati preko 70...masaza, oral, sex, sve po dogovoruKakva je bila ta sa psicem, radila oral sa masazom?
I o toj sa Rastočina su već knjige napisane.Treba nam nešto svježe...Ima za masažu i ona s Rastočina. Senki sam vidio profil sa fejsa i izgledala mi je kao da ima 85 godina
Ova sa Rastocina je ok zenska, masira odlicno i posveti se, ali dosta hladna. Moze se malo dirati ispod guzova, ne skine cak niti gornji dio. Treba nesto novo definitivno.
Da,baš tako.Kad sam bio mlad kurve su bile na obali,šetale u mraku,mogao si svaku pogledati uživo,popričat,vidjet kakvaje,dogovor za cijenu i idemo u akciju.Hoćeš kod nje,u autu,njoj svejedno.Da,i bilo je jako lijepih cura,puno njih iz Bosne,dobre cure i jebežljive.Jebem ti ovu Rijeku da grad nema neku našu dobru pičku koju možeš pošteno platit i izjebat . Gledam ovaj forum koliko ovih patnika plača ove stare loše kurve koje nemožeš ni dirat to je strašno ni ne zaslužujemo ništa dobro da se stvori
Ne voze trajekti i most je zatvorenImate na Losinju Doru, neki su iz Ri potezali do otoka radi nje
Ja isto ne znam koji je k, ili su sve sramežljive ili je do grada?Da,baš tako.Kad sam bio mlad kurve su bile na obali,šetale u mraku,mogao si svaku pogledati uživo,popričat,vidjet kakvaje,dogovor za cijenu i idemo u akciju.Hoćeš kod nje,u autu,njoj svejedno.Da,i bilo je jako lijepih cura,puno njih iz Bosne,dobre cure i jebežljive.
Neka info o Ameli Mujkić iz V Kladuše ?Da,baš tako.Kad sam bio mlad kurve su bile na obali,šetale u mraku,mogao si svaku pogledati uživo,popričat,vidjet kakvaje,dogovor za cijenu i idemo u akciju.Hoćeš kod nje,u autu,njoj svejedno.Da,i bilo je jako lijepih cura,puno njih iz Bosne,dobre cure i jebežljive.
Mislim da nije do grada jer u svim gradovima je isto,a sramežljive sigurno nisu.Mislim da se ta cijela scena odvija negdje u pozadini,negdje online,u nekim zatvorenim grupama i krugovima,da cure imaju svoje stalne i samo njih uzimaju itd.Zanat kao takav sigurno nije izumro,samo treba upast u taj krug.Mislim da pravu info ovdje nećemo naći.Ja isto ne znam koji je k, ili su sve sramežljive ili je do grada?
Da, taj zanat nije izumro sigurno ali ovaj grad mora imat kurve mlade naše a to jebe uski krug ljudi ,a i one ne žele da budu klasične kurve na poziv i da se jebu sa svima.Mislim da nije do grada jer u svim gradovima je isto,a sramežljive sigurno nisu.Mislim da se ta cijela scena odvija negdje u pozadini,negdje online,u nekim zatvorenim grupama i krugovima,da cure imaju svoje stalne i samo njih uzimaju itd.Zanat kao takav sigurno nije izumro,samo treba upast u taj krug.Mislim da pravu info ovdje nećemo naći.
Hm pa to je ono mali grad pa da se sve ne sazna. Zanat naprotiv nikad veci. Vjerovatno to sto kazes zatvoreniji i povjerljivi krug ljudi kao i za ostale stvari.Mislim da nije do grada jer u svim gradovima je isto,a sramežljive sigurno nisu.Mislim da se ta cijela scena odvija negdje u pozadini,negdje online,u nekim zatvorenim grupama i krugovima,da cure imaju svoje stalne i samo njih uzimaju itd.Zanat kao takav sigurno nije izumro,samo treba upast u taj krug.Mislim da pravu info ovdje nećemo naći.
Bome daTzv. faveluše, ne vrijede ni 50€.
Zna se naći poneka koja je stvarno ok, ali rijetko.
Pa evo ova garava vrijedi 50€, bolja od vecina napuhanih latina koje traze duplo. Ali opet svakom je nesto in/out.Tzv. faveluše, ne vrijede ni 50€.
Zna se naći poneka koja je stvarno ok, ali rijetko.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|