Ces da ti ju i domeka dovedem?Pozz ekipa... dal preporucujete koju u Rijeci, ali da mrsavija, ne volim deblje... tnx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ces da ti ju i domeka dovedem?Pozz ekipa... dal preporucujete koju u Rijeci, ali da mrsavija, ne volim deblje... tnx
Imaš moju recenziju par stranica prije..Jel bio tko, nemogu je dobiti?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Kaže samo OutcallMala izgleda
250 1hKaže samo Outcall
Danas ona i jos jedna otputovala iz Rijeke. Bile na Zabici,cekale bus. Bile su mi izgledom "sumnjive" pa sam provjerio na EGE i skuzio Sofiu pi tetovazama. Mogu potvrditi ovo sto govoris za izgled. Usta savrsena! Treba popratiti hoce li se vratiti
Bio danas, tek je došla u grad i bit će 2 tjedna .
Kurca ne kuži engleski,sve na translate.
Ali sve pohvale , normalna fina simpatična full.
Tijelo vrhunsko , sex top! Sve sa gumom. Apartman vrhunski …
Preporuka momci!
Na šta ti trošiš vrijemePozdrav,novi sam ovdje,i prvi put planiram ici na doticnu iz oglasa,ekipa iz Ri,bio netko?
Leonarda studentica za druženje uživo i online
Mlada cura 161/57/3. Za dogovore u vezi druženja nazovite na broj ili ako nisam dostupna porukom na whatsapp! Molim da…www.oglasnik.hr
Evo,učite od čovjekaTo na oglasima kad vidiš prvo javljanje na whatsapp to se nemoj mi javljati
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|