Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda sam pogodio pravo vrijeme neznam....mozda ima i puno posla pa ne stigne odgovarat, ja bio sat vremena i uopce nije dirala mob niti se cuo zvuk. Steta da ne govori eng ali jbgKako si je uspio dogovoriti?
Jesi joj poslao selfie?
Tri put sam dogovarao, tipa u 12 dogovaram za 19 ili 20, pola dana prodje i ne uspijem nist dogovoriti, po sat, dva da odgovori na poruku i to jedva, i nikako na zelenu granu s njom.
Potvrdila mi jedan termin, dogovorili sve i ne javlja se, dva sata nakon salje poruku da mogu doci kao nije dogovorila nista samnom.
Pitam za agenta, nista, jel govori engl, nista,...
Skuzio sam da nema pojma o engleskom, komunikacija minus beskonacno..
Zna li itko išta o njoj?Hahah ma mislio sam da je mjljaža.. šteta
To mi je od frenda cura!barem tako kaze!Pozdrav ekipa
Dali netko zna nešto konkretno o Jenny Nari, curi iz Rijeke. Ima profil na instagramu i fejsu...objavljuje svako malo provokativne fotke.
Da kaže da ima tipa. Ali i dalje provocira fotkamaTo mi je od frenda cura!barem tako kaze!
Vidio sam jer je profil javanDa kaže da ima tipa. Ali i dalje provocira fotkama
Pa cura super izgleda, zasto nebi objavljivala slike?Pozdrav ekipa
Dali netko zna nešto konkretno o Jenny Nari, curi iz Rijeke. Ima profil na instagramu i fejsu...objavljuje svako malo provokativne fotke.
Vjerojatno bon ali javi...Pozdrav,novi sam ovdje,i prvi put planiram ici na doticnu iz oglasa,ekipa iz Ri,bio netko?
Leonarda studentica za druženje uživo i online
Mlada cura 161/57/3. Za dogovore u vezi druženja nazovite na broj ili ako nisam dostupna porukom na whatsapp! Molim da…www.oglasnik.hr
Ogromna ženska, velike sise baš jako. Ako voliš takve bit će ti ok...
Jel bio netko možda i jel zna tko kakva je?
Kaže pola sata 60, sat 100 na ruke plaćanje
Kakva je Amy
40€ za 30 min, čak i 20 sputiš u i to top brizan
Dali ti sebe čuješ?Bio tko?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|