Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista od dogovora sutra, postujem privatnost cure tako da od mene ima samoSutra u 14:30h je dogovor pa cemo vidjeti jel pravo ili je trosenje vremena.
Ajde javljam se kao dobrovoljac za akciju ovaj vikendZa €100 sat, još domaća cura ( ako nije zajeb! ) svi pitaju a nitko da dogovori susret i isproba. Ajte onda na ege pa plati te €250. Da živim bližje, odma bi riješio zagonetku. Ajmo momci u akciju!![]()
Ništa, izgleda da ću ipak morati potegniti 300km do Rijeke poslovno u petak pa usput izviditi situaciju, bude li zajeb, ima opcija!Ajde javljam se kao dobrovoljac za akciju ovaj vikend(ako stignem i ako nije zajeb, naravno
)
Pozdrav! Ja bi 2 kutije gela ako moze. Ja sam u ul Franje Rackog, odmah iznad Školjica. Nemam auto na raspolaganju trenutno pa ako ste negdje blizu
Ja poslao poruku na mail i na wapp ali se ne javlja. Je li ona stalno u Ičićima?Trebao sam sad u 11:30h ali mi je iskrsnulo pa sam otkazao.
Javila se na whatsapp ujutro i pitao za sutra pa je poslala da se kasnije javi.
S time da ujutro vidio sinoc u 2:00 poslala sliku koju sam ju pitao jucer popodne..
Probajte na "Viber", možda jadna cura samo radi, pa ne stigne sve. Navodno je tamo konobarica.Ja poslao poruku na mail i na wapp ali se ne javlja. Je li ona stalno u Ičićima?
Ma probao i to. Kao da je u zemlju propala. Javite ako se nekome javi.Probajte na "Viber", možda jadna cura samo radi, pa ne stigne sve. Navodno je tamo konobarica.
Javlja se na mail iz oglasnika. To je sve što znam.Ma probao i to. Kao da je u zemlju propala. Javite ako se nekome javi.
Kad ti se posljednji put javila?Javlja se na mail iz oglasnika. To je sve što znam.
Poslao poruku curi... i dobio odgovor pun psovki kojih se ne bi posramio na najbolji bauštelac... Izgleda da joj netko podvaljuje iz nekog razloga i objavljuje njen broj na forumima...Probajte na "Viber", možda jadna cura samo radi, pa ne stigne sve. Navodno je tamo konobarica.
Meni se još nije javila.Poslao poruku curi... i dobio odgovor pun psovki kojih se ne bi posramio na najbolji bauštelac... Izgleda da joj netko podvaljuje iz nekog razloga i objavljuje njen broj na forumima...
Planira prijaviti maltretiranje i policiji...
A svašta, ko zna šta joj pišu ili rezerviraju pa ne dođu i naljute ju.Poslao poruku curi... i dobio odgovor pun psovki kojih se ne bi posramio na najbolji bauštelac... Izgleda da joj netko podvaljuje iz nekog razloga i objavljuje njen broj na forumima...
Planira prijaviti maltretiranje i policiji...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|