RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije



Pozdrav ljudi,evo moje recenzije

Zvao danas,fino se dogovorio,došao ispred stana,žena otvorila vrata,kakva je na slici takva je uživo,na slici izgleda umjetno i ispolirano,bolja je uživo(barem meni).
Izuzetno ugodna i nasmijana,ne razumije engleski al se trudi odgovarat preko translatora,prostor ugodan,prigušena svijetla,uredno čisto,lagana glazba,svijeće,romantika...jebo me pas tako mi sa curom nije bilo,baš se trudi cura da bude ugodno i pravi GFE,prvo smo pričali malo,nogomet,Pablo Escobar(jer je cura iz istog grada kao i Pablo),sapunice bla bla,fino te opusti,pa te počne lagano mazit,lagano pušenje sa il bez kondoma kako god želiš,jebe se u svim pozama,kako god oćeš,svršavanje po sisama,stim da mi uopće nije gledala na sat,platio sam pol sata bio sam sat da jebe rak raka,poslje sexa,sjeli,pričali,nije mi se žurilo nigdje a ni njoj,dao joj broj od Destina da naruči pizzu,fino me ispratila,dala mi popust jer sam mlad i zgodan i imam lijepe oči,tako žena kaže...neznam,pitala me tj pokazala mi mob,na mobu 10000 poruka,kaže svi šalju poruke nitko neće doć,imala 2 klijenta u 3 dana,ja reko stara nemam pojma zašto ljudi neće doć...sve u svemu jako dobra cura,definitivno ću se ponovo vratit
Ja znam španjolski i Latino Ameriku ali ne bih nikada išao kod tih uličnih kurvi. Jako šugavo kad je jebe par likova dnevno... Lako se može pokupiti boleština.
 
Ja znam španjolski i Latino Ameriku ali ne bih nikada išao kod tih uličnih kurvi. Jako šugavo kad je jebe par likova dnevno... Lako se može pokupiti boleština.
Ne kužim baš odgovor al ok,kako misliš ulična kurva?Pa nisam je na cesti skupio,a šta druge na EGE su čiste uredne i ne jebu se ili?
 

Sve pohvale uživo 5 puta bolja prava milf sve radi meni je čak dala za 50e 30 min i nije ni pogledala na vrijeme sve radi osim anal cjeli tjedan u ri
 
Doduše nalikuje na trandžu.

Ne idem kod prostitutki uopće dugi niz godina. Najviše zbog zdravstvenih razloga, a drugo jer se cijene napucane u nebesa. Treće jer je usluga loša. Bio sam s nekim sugar curama koje nisu klasične prostitutke nego se povremeno druže za lovu pa je također druženje loše i neisplativo.
A sve to stoji, ali opet ima odlicnih cura u ovom poslu koje i odlicno izgledaju i pruže ti kvalitetnu jebačinu. Zbog takvih se isplati baviti ovim sportom. Je da su takve u manjini, ali jbg, jednom se živi, šteta propustiti odlična iskustva zbog ovih lošijih kaj te odrade preko kurca, a i za rizik od bolesti mislim da nije toliki koliki misliš, inače bi ljudima koji su dulji niz godina u ovom sportu pimpek već strunul i opal od boleština.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh