RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Ja znam španjolski i Latino Ameriku ali ne bih nikada išao kod tih uličnih kurvi. Jako šugavo kad je jebe par likova dnevno... Lako se može pokupiti boleština.
Ne kužim baš odgovor al ok,kako misliš ulična kurva?Pa nisam je na cesti skupio,a šta druge na EGE su čiste uredne i ne jebu se ili?

Sve pohvale uživo 5 puta bolja prava milf sve radi meni je čak dala za 50e 30 min i nije ni pogledala na vrijeme sve radi osim anal cjeli tjedan u ri

Doduše nalikuje na trandžu.

Ne idem kod prostitutki uopće dugi niz godina. Najviše zbog zdravstvenih razloga, a drugo jer se cijene napucane u nebesa. Treće jer je usluga loša. Bio sam s nekim sugar curama koje nisu klasične prostitutke nego se povremeno druže za lovu pa je također druženje loše i neisplativo.
A sve to stoji, ali opet ima odlicnih cura u ovom poslu koje i odlicno izgledaju i pruže ti kvalitetnu jebačinu. Zbog takvih se isplati baviti ovim sportom. Je da su takve u manjini, ali jbg, jednom se živi, šteta propustiti odlična iskustva zbog ovih lošijih kaj te odrade preko kurca, a i za rizik od bolesti mislim da nije toliki koliki misliš, inače bi ljudima koji su dulji niz godina u ovom sportu pimpek već strunul i opal od boleština.

A sve to stoji, ali opet ima odlicnih cura u ovom poslu koje i odlicno izgledaju i pruže ti kvalitetnu jebačinu. Zbog takvih se isplati baviti ovim sportom. Je da su takve u manjini, ali jbg, jednom se živi, šteta propustiti odlična iskustva zbog ovih lošijih kaj te odrade preko kurca, a i za rizik od bolesti mislim da nije toliki koliki misliš, inače bi ljudima koji su dulji niz godina u ovom sportu pimpek već strunul i opal od boleština.
Znam što želiš reći. Doduše, meni su uvijek do sad iskustva bila negativna. Mislim da malo njih može pružiti pravu zabavu ali sve je to individualno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh