Bio sam ja pred cca god dana. Ok cura. Drzi se dogovora.Jel bio tko na Losinju kod ove cure sto se oglasava tu?ako moze koja recenzija u vezi nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam ja pred cca god dana. Ok cura. Drzi se dogovora.Jel bio tko na Losinju kod ove cure sto se oglasava tu?ako moze koja recenzija u vezi nje
I mene to zanimaDa li zna netko za neku djevojku na otoku Krku?
Jel netko bio kod nje, broj imam, a loše izgleda da bi valjalo probatiJel bio netko onom na fejsu se zove anđeo ri? I ako ima tko broj. Izgubio sam ga negdje
Ja sam joj piso na fb kaze da je neko sprda da nenudi nista da ima deckaJel netko bio kod nje, broj imam, a loše izgleda da bi valjalo probati
Hm....ne znam baš, naime ima oglas da iznamjljuje sobu na dnevnoj bazi i da za nju govore da je dober domačin(sama sebe hvali)Ja sam joj piso na fb kaze da je neko sprda da nenudi nista da ima decka
Prevara bonašicaSitna ali dinamitna 😋
Hej! Brzim pozivom ili porukom mi se javi za daljni dogovor…ciaos 💋www.oglasnik.hr
Mlada Mia Rijeka
Nudim vam erotske masaže u svome prostoru u Rijeci. Molim da se javite putem whatsapp poruka.www.oglasnik.hr
Je li ista od ovoga da nije fejk
Došla je opet u Ri sa EEG Katrina ….Ukr….bio sa njom prošle godine…ugodna ,mirisljava ,njezna…moze i pola sata…ne radi anal…doplata CIMPozdrav
Trenutno sam na poslovnom putu u Rijeci te bi stvarno volio da dobro iskoristim to vrijeme pa ako ima neko preporuku da dijevojka nije prevarant i da je zgodna.
Lova nije problem ali da odradi kako Bog zapovijeda.
Hvala u naprijed
Došla je opet u Ri sa EEG Katrina ….Ukr….bio sa njom prošle godine…ugodna ,mirisljava ,njezna…moze i pola sata…ne radi anal…doplata
Scarlet provjerwna…ok je…simpaticna nasmijesena…sve moze…samo oral sa kondomom…anal mozeAnitta sa eeg. Mamica 36gog. Ako stignem idem danas kod nje. Neko iskustvo?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|