Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima trenutno sponzora tako da nista od nje hahazna neko nesto o onoj dragani micic iz rijeke
U inbox mi se javiNe želim javno imena da otrivam, prije nekih godinu bilo je udanih, slobodnih, razvedenih baš kod tebe i ja živim blizu
Samo znam da dobro živi ,pratim je na Instagramu ,navodno radi u Massu ,ali je ja nikad nisam tamo vidioIma trenutno sponzora tako da nista od nje haha
Radi tamo da. Prodaje tenisice vec godinama. Prema prosjecnoj blagajnici dobro zivi na racun sponzora. Inace sirotinja kao i vecina takvih. Sponzor naravno kvazi mafija iz crne kronike hahaSamo znam da dobro živi ,pratim je na Instagramu ,navodno radi u Massu ,ali je ja nikad nisam tamo vidio
Napuhana babuskara praktički. Nema šanse da bi takvoj plaćao. Prije neka ona meni plati. LOLRadi tamo da. Prodaje tenisice vec godinama. Prema prosjecnoj blagajnici dobro zivi na racun sponzora. Inace sirotinja kao i vecina takvih. Sponzor naravno kvazi mafija iz crne kronike haha
Vidi inboxRadi tamo da. Prodaje tenisice vec godinama. Prema prosjecnoj blagajnici dobro zivi na racun sponzora. Inace sirotinja kao i vecina takvih. Sponzor naravno kvazi mafija iz crne kronike haha
Pozdrav ti. Ajde malo više informacija u inbox o tim slobodnim i razvedenim curama, živim također blizu centra i do mene nije dospijela takva informacija. Zato ako ti nije bed podjeliti malo informacija u inboxu.Ne želim javno imena da otrivam, prije nekih godinu bilo je udanih, slobodnih, razvedenih baš kod tebe i ja živim blizu
Moze i meni hvalaPozdrav ti. Ajde malo više informacija u inbox o tim slobodnim i razvedenim curama, živim također blizu centra i do mene nije dospijela takva informacija. Zato ako ti nije bed podjeliti malo informacija u inboxu.
A jos uz to i 2 alimentacije od nogometasaRadi tamo da. Prodaje tenisice vec godinama. Prema prosjecnoj blagajnici dobro zivi na racun sponzora. Inace sirotinja kao i vecina takvih. Sponzor naravno kvazi mafija iz crne kronike haha
Jesi prošle godine jednom a ove malo rjeđe?Napuhana babuskara praktički. Nema šanse da bi takvoj plaćao. Prije neka ona meni plati. LOL
NijednomJesi prošle godine jednom a ove malo rjeđe?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|