lunalicius
Member
ja se ne zovem Luna i ona slika je bila od moje kolegice. HA HA HA zanimljivoA nitko nije primijetio da Luna prvo na slici ima plavu kosu a sada sa potpisanom slikom ima smeđu, ha ha zanimljivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se ne zovem Luna i ona slika je bila od moje kolegice. HA HA HA zanimljivoA nitko nije primijetio da Luna prvo na slici ima plavu kosu a sada sa potpisanom slikom ima smeđu, ha ha zanimljivo
Haha ne jebiako ocete jebati classy kurabe one su vam kod bevande uglavnom i tamo cete moc doc i do kontakta ako niste grbavi. ciganke i anu ne razumijem zasto bi itko isao jebati
a šta si ti mislia,da ću se slikat svima javno kao ti? oćeš i pikicu svoju da ti slikam?Nema picke već kurac Haha
Pa kad si muškoa šta si ti mislia,da ću se slikat svima javno kao ti? oćeš i pikicu svoju da ti slikam?
Imaš pravo, trenutno sam u promjeni spola i stavila sam silikone, oćeš snimit video samnom vidim da ti je to hobi? s trannyPa kad si muško
A ne zena
Skrivaš se zato
hahahaha ti si totalna legenda. jer se poznamo i znas sta ja jebem ili ne, epic xDHaha pa drkat samo i možeš
Jebat nećeš niti jednu
Anchy ocemo snimat? samo šta nemam veliki kurac i jako sam nizak cca 167 54 kgHaha pa drkat samo i možeš
Jebat nećeš niti jednu
Možemo i tebeSvi bi ju jebali a ona vas ne želi Haha
Popušili ste
Neznas me i šutista je najgore da ana ode ca za mjesec dana nekim pacenicima bi falila xD
hvala, nije istina, Ana je također cura a ja nažalost nemam oglase okolo,došla sam se tu zajebavat i ekipa me iscipelarila da sam muško i svašta nešto, da lažem itd.. zaključak je da su se svi džabe borili,pisali itd jer ja nisam prekriveno muško nego jedna normalna cura koja niti nudi nešto ovdje,niti vrijeđa nekog,niti si zauzimam teritorij jer u Rijeku dođem samo kad se dogovorim s par ljudi kojih znam već duže i to nije preko oglasa. Eto, valjda sad svi lijepse spavaju, kako netko meni-tako ja njemuKaj je zaključak na kraju? Luna je picka i pol, a Ana je zacvikala i vjerojatno je musko... S obzirom da ne zeli dokazati drugacije...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|