Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to on i nije ti konkurencija jer njega nitko nije jebao s foruma i našao se s njim uživo.Je to ona
Ili je slika s neta ?
Ana 23ne zamaraj se sa pičko paćenicima jer ako stignu cijelo jutro pisati na forumu i nekoga spustiti da bi sebe uzdignuli sve ti govori o takvim osobama. Da li će oni drkati ili jebati samo prozvane Extra pičke dokle mogu doći samo na način da to i plate.Jer vjeruj mi karma je za takve jako jako zajebana stvar.Je to ona
Ili je slika s neta ?
Daj stavi onda svoje SlikeJao,svega tu ima s nikim se ne možeš ni šalit.
Baš sam planirala doc od srijede-ponedjeljka al nakon ovog držite se vi svoga radije. Btw, o meni imate i recenzije samo morate gađat na 2020-tu.
uživajte ljudi
Aj ti pa bude i onaDaj stavi onda svoje Slike
Napisi na papir današnji datum i slikaj se
je, on i još par njih. Pusanije spam, cura je za sve ove ostale kraljica, samo je studentica koja silom prilika povremeno objavi oglas, jedino mislim da slike nisu njene možda se varam nekako mi izgleda sitnije uživo ali preslatka je cura i pristojna i kulturna, ako je kad uspijete dobit svaka preporuka
@hrvoje1111 il da njega također pitaš dal sam muško?Evo i ja mogu reci isto da je cura prva liga. Dobro odradi posao i stvarno je posebna!!
čak se i on bunio kad sam makla oglasNema vise oglasa -.-“
ne djeluje mi legitimno taj dečko123@hrvoje1111 il da njega također pitaš dal sam muško?
možeš ti meni svoj poslat u privat pa da ja tebe nazovem posto mi je isključen Bussines profile, hvalane djeluje mi legitimno taj dečko123
pošalji mi broj u pp da te nazovem.
evo čim nabacim neki seksi outfit u pidžami samMeni je dužna potpisane Slike s datumom današnjim
poslano. nazovi.možeš ti meni svoj poslat u privat pa da ja tebe nazovem posto mi je isključen Bussines profile, hvala
Te zvala ?poslano. nazovi.
ne, napisala je ˇzauzeto je, zovem sa skrivenog jer jbg nemogu dat svoj osobni br.Te zvala ?
Hmmm javi šta bude bilone, napisala je ˇzauzeto je, zovem sa skrivenog jer jbg nemogu dat svoj osobni br.
A nije zauzeto, s nikim ne pričam.
Čudno da kurva ne može dati svoj osobni broj. Kao da nema broj samo za ovaj posao.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|