RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Evo review ekipa:

Kao prvo ljepsa je uzivo nego na slikama, to stoji i to joj je odma prvi plus.
Sto se tice dogovora potrosio sam pol dana na dogovaranje. Prvo smo se dogovorili za sat vremena u 13h. Ne javlja se nista, ne baca lokaciju i javi se u 13:15 da je ona u trgovackom centru pa ce mozda bit slobodna oko 14-15h. Reko ok. Javi se u 15:20 i kaze sad jedem pa evo dodi u 16 ak oces i kupi kondom, ali ne onaj xy nego onaj xy . Reko ok i dolazim.
Dodem tamo, cekam 10 minuta da mi odgovori di dalje trebam uci. Nasmijana cura, ugodna atmosfera... mislim si ajde nema veze za ovo prije, bit ce ovo super. Odmah me iznerviralo kako se ne skida s mobitela i salje samo voice message na portugalskom. Dalje radi presing neki, ja reko polako imamo sat vremena.
Dalje slijedi jos gore. Handy preko kurca, a BJ da ne govorim, bas se vidi da se ne trudi ni malo i da jedva ceka da odem odavde. Stisce nenormalno i zuri negdje. Kazem joj opet pomalo samo i nemoj zurit. Nis ne razumije samo kimne glavom i sve po starom. Dalje ide prava akcija, to je bilo ajde bar standardno. Nakon jedno 10 do 15 min cujes da joj neka poruka dolazi, i ona se samo digne i ode poslat jos 1 voice message na jebenom whatsappu (ne obrise ruke od prljavog mobitela) i ide ga pusit jos malo, ali kao da ocekuje da svrsim, a nismo ni 15 minuta sve skupa bili u akciji realno. Ja reko jesam platio sat vremena ili pola sata? I ona meni na taj prevoditelj kaze nitko ne placa sat vremena jebanja nego 20 do 30 min max pa onda mozemo malo razgovarat i to. Reko jebeno. Na kraju mi kaze da si sam izdrkam jer sam joj platio samo ''samo'' 200 eura. Prilicno sam siguran da bi za 200 eura sat trebao dobit neku solidnu uslugu... Hahahaha znaci nemam rijeci. Mislim da sam bio nekih 40 min na kraju, mozda i manje?

Sad nevezano za review ovo mi je bila prva escort i ne znam da li je inace slicno ovome pa bih molio nekoga da potvrdi sto se toga tice. Ocekivao sam puno vise, cuo sam puno dobrih preporuka za nju i gledao sam da nudi taj GFE. Iz osobnog iskustva dugogodisnje veze ni najgori seks s bivsom nije bio kao ovo. Eto toliko od mene.
 
Treba imati feeling za EGE.Tražiti realne recenzije sa njihovih stranica,pretresti slike itd.Ako pase meni ne mora pasati tebi. Svak ima drukcije afinitete i fetishe.
I na kraju jesi ga barem izdrka jer iz recenzije vidimo da nisi svrsija.:):LOL:
 
Treba imati feeling za EGE.Tražiti realne recenzije sa njihovih stranica,pretresti slike itd.Ako pase meni ne mora pasati tebi. Svak ima drukcije afinitete i fetishe.
I na kraju jesi ga barem izdrka jer iz recenzije vidimo da nisi svrsija.:):LOL:
Hahaha jadno jelda
Msm nije mi do para, nije 200 eura puno nego je poanta u tome kako sam citao neke review to je trebao bit šou a na kraju bezveze. Cekam pamelu!!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh