Svaka cast..zato volim ovaj chat..pomagat jedni drugimaDočim je preko puta medicinskog faksa ima veze s ciganskom prostitucija mafijom u ri. Znači izbjegavati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast..zato volim ovaj chat..pomagat jedni drugimaDočim je preko puta medicinskog faksa ima veze s ciganskom prostitucija mafijom u ri. Znači izbjegavati.
Da i bonove pita!a ova je ukrala slike od ane23
Čekam te u svom prostoru 😈 Split
Vruća Maja 28g. Split Gripe SLIKE MOJE Spremna na nezaboravne avanture s muškarcima do 50 g.,170\60 grudi 3 (ovi koji…www.oglasnik.hr
Ako mislis na tamnoputu,od ljeta,bila i u St,sad ti je Latvija ili Estonija,po meni najbolja sa ege zasadJel netko mozda zna di je pamela koja je bila u Rijeci? Trazim po ege nemogu ju nigdje naci. Bar ne u HR
ID oglasa: | 167376 |
Oglas predan: | 06.12.2021 |
Broj prikazivanja: | 27652 |
Regija: | Croatia (Hrvatska) - Primorsko-goranska |
Imam: | 26 godina |
Tražim osobu: | od 18 do 69 godina |
doramala208@gmail.com |
Ja sam se dogovorio s njom ceko je sat vremena ko kreten i nakraju me blokiralaDora i Lošinj žicaju bonoove
Ti je znasDora i Lošinj žicaju bonoove
Imas sliku njenuBio prošle godine
Ni tražila bonove pare na ruke
Cura ok
Stvar za ponovit
Posalji u privatne ak neces tuImas sliku njenu
Gospođa u Matuljima oko 60g bio i više NEZna li netko sta o ovoj Dami
Ako voliš starije okZna li netko sta o ovoj Dami
Definitivno, volio bi opet kod nje samo ne znam kad dolaziAko mislis na tamnoputu,od ljeta,bila i u St,sad ti je Latvija ili Estonija,po meni najbolja sa ege zasad
Koja je cifra za pola sata sta se sve nudiAko voliš starije ok
Pušenje ništa posebno ako želiš ispraznut jaja ok dogovoriš i ideš gospođa je od dogovora
Pušenje i sex 400vjevericaKoja je cifra za pola sata sta se sve nudi
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|