Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tu nužno lova u pitanju. Leu stilin i dan danas možeš okrenut jer je jednostavno taj tip. Za zlatu je točno da je imala tarifu kao i mirela.Ako i je to je bilo preko debelih preporuka i poznanstava. Sve te ženske znam iz viđenja i društvenih mreža ali nemoguće ti je doći do njih samo tako.
Vjerujem da se Zlata ševila za pare jer se puno o tome pričalo a za ove druge ne znam.
HahahaNije tu nužno lova u pitanju. Leu stilin i dan danas možeš okrenut jer je jednostavno taj tip. Za zlatu je točno da je imala tarifu kao i mirela.
Valjda Linda Prelec koja je sad prasica, a fotkala se za playboy...Lea je bila po klubovima ali tada je bila u vezi, jako ljubomorni joj je bio dragi, sad traži ljubav, Lana nekad ličila na nešto, sad je ko žaba sa onim filerima u žvaljama....Mirelu prelec, leu stilin, lanu gržetić, ivanu pravdicu... jel netko s njima bio, cca prije 10god kad su bile aktivne po klubovima?
Mirelu prelec, leu stilin, lanu gržetić, ivanu pravdicu... jel netko s njima bio, cca prije 10god kad su bile aktivne po klubovima?
Da i što da kažem? Čuo sam da je moguće druženje za lovu? Nemoguće je to u praksi jer bi mislila da je sprdnja. Mislim da znam na koju frendicu misliš. Jedna Natalia. Koliko naplaćuje druženje ako već radi?Ivanu možete dobit za dobru lovu. Odite u klub koji promovira na instagramu i ponudite, ima i jako dobru prijateljicu inače Slavonku, ali neću reklamirat.
jesi bio? koliko god ima?Debela ciganka, izbjegni to.
Pa koliko je naplaćivala i kako je to funkcioniralo? I koliko sad naplaćuje? Ima li neki mail za kontakti sl? Svi nešto znaju a nitko neće reći nešto konkretno. Kao neke urbane legende. Vjerujem da se ševila za lovu ali vjerojatno je to isto bilo preko preporuka....Zlata je znala bit u omegi(jusicima) z sankom nekad,rijesavala se i tamo,valkda joj blizu doma ..a zna sesto je radila po indigu i slicno ....ako pricamo o istoj
Nisam ju nikad jer ako bismo zavrsili u omwgi je bilo sa 2 promila a u mačić nikad nike isla...ali znađ od dečki sto su znali reć da se trosila u zahodu ..ako bis bas nju sijedni u mačić na terasu i proći će ti oko 4-5 popodne skoro svaki dan ..barem po ljetiPa koliko je naplaćivala i kako je to funkcioniralo? I koliko sad naplaćuje? Ima li neki mail za kontakti sl? Svi nešto znaju a nitko neće reći nešto konkretno. Kao neke urbane legende. Vjerujem da se ševila za lovu ali vjerojatno je to isto bilo preko preporuka....
moze neki kontakt od ove ako imas?Malo punija, cice onako 4 ali dosta vise....Čista je i drži do sebe.
Na Školjiću je.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|