Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio, nije fake oglas, privat za komentar
Moze i meni u privat broj moba i recenzija hvalaJa sam bio, nije fake oglas, privat za komentar
Neke imaju “agencije”, neke su same ali ja nisam pozalio do koje god da sam isaoKako to funkcionira sa brazilkama sa EGE? Jel one rade samostalno ili imaju svodnike?
Moze i meniJa sam bio, nije fake oglas, privat za komentar
Moze i meniJa sam bio, nije fake oglas, privat za komentar
Ne zamjeriti, no koji je smisao ovog foruma onda? To da se broj ili lokacija ne dila javno mozda još razumijem, al' kad si vec uspio dobiti odgovor i bio, zasto ne podijeliti iskustvo i ustedjeti vrijeme drugima?Ja sam bio, nije fake oglas, privat za komentar
Jer je to vjerovatno "on" ili "ona" iza tog oglasa..postali su sve mudriji..Ne zamjeriti, no koji je smisao ovog foruma onda? To da se broj ili lokacija ne dila javno mozda još razumijem, al' kad si vec uspio dobiti odgovor i bio, zasto ne podijeliti iskustvo i ustedjeti vrijeme drugima?
Jedino logičnoJer je to vjerovatno "on" ili "ona" iza tog oglasa..postali su sve mudriji..
Inače (izuzev vcrs) ima na bacanjeU Rijeci veceras nista
Ali bas nista
meni se javila ali me odj kad sam pitao za sliku tijela, je možeš opisati molim te?Ja sam bio, nije fake oglas, privat za komentar
Odkud znas da je sad u matuljinaU Ri je dosla Blaženka iz Zg .. imao sam , izgubio njen broj , nije nesto lijepa , ali u Zg lani , uzela mi je 500kunelića za sat ..
Na Badoo je Moderirano , lokacija matulji , slikala se u nekom bazenu ...
Ekipa pokusajte ..
LP
Jesam li napisao da joj Badoo daje lokaciju matuljiOdkud znas da je sad u matuljina
Koliko god?Jesam li napisao da joj Badoo daje lokaciju matulji
44 , ali ona meni djeluje starije maloKoliko god?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|