Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nema ona broj , netko je povezao u nekoj recenziji ... a kojoj ... pojma nemamAjde probaj nac broj od one sta si zvao neki dan, sta je 400kn pol sata, a oglas istekao, sta povremeno dolazi u Ri. Tražio po komentarima al nisam nasao neki broj.
Evo ga novi jebač , kao i ja ..Na kojim sve oglasima se mogu naci...sem burze
HvalaEvo ga novi jebač , kao i ja ..
Imaš Smokva.com
Twoo
BADOO
TINDER
ovdje ti je pod sex ili masaže
I imaš plavi oglasnik , ako si punoljetan , moraš ostaviti OIB I DATUM ROĐENJA
Ima li neko broj od neke koja hoce u autu da mi isprazni jaja....a da ne lupa cifre od 700kn
Pozdrav
Vidimo da vam i nije neka ponuda u Rijeci a mi smo trenutno u teškoj financijskoj situaciji...pa ako tko želi ponuditi pomoć u zamjenu za sex...
Sliku dame možete vidjeti na smokvi
Mladiparx
Javite se ili tamo ili u u inbox sa ponudom.
Bok....pass za galeriju na Smokvi?....što je u ponudi? LpPozdrav
Vidimo da vam i nije neka ponuda u Rijeci a mi smo trenutno u teškoj financijskoj situaciji...pa ako tko želi ponuditi pomoć u zamjenu za sex...
Mladiparx
Javite se ili tamo ili u u inbox sa ponudom...
FakePozdrav
Mladiparx
Javite se ili tamo ili u u inbox sa ponudom...
Jesi se cuo s njima ili ..
Poslao ja mail neki dan al ne odg.
Tu sto se oglasavaju na oglasniku su 99 posto fake..za Rijeku..vise se ni ne obazirem na njihove oglase..Poslao ja mail neki dan al ne odg.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|