Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta s tim kad nema nis za nas?
Ima ona i 55. Mršava, neurotična sa montiranim plastikanerima koji joj uopće ne stoje. Drkanje kao da ti robot izdrka. Ne vrijedi ama baš ništa.
O kome je uopce riječ?Slažem se dijelom za nervozu ako se stvari ne odvijaju kako je zamislila. Ali to da joj sise ne stoje i da je mršava nisam primjetio. Nema sala, ali i dupe i noge su prije oble nego mršave. Nisam vidio puno žena njezinih godina da izgledaju bolje.
O kome je uopce riječ?
Meni je s obzirom na godine i što se sve nudi zgodna i drži se dogovora što je kod mene ključno. Nažalost svaki put puse i na neke sitnice pa to zna biti iritantno.Slažem se dijelom za nervozu ako se stvari ne odvijaju kako je zamislila. Ali to da joj sise ne stoje i da je mršava nisam primjetio. Nema sala, ali i dupe i noge su prije oble nego mršave. Nisam vidio puno žena njezinih godina da izgledaju bolje.
Nisu babe, ali mladje od 25 vec imaju po 10 godina iskustva. Ja isto ne kuzim zasto svi traze te stare, ali ni nema ponuda bas s mladjim curama. Ako i ima nabijaju cijene kao da imaju zlatnu picu.50 do 55 nisu babe..vjerovatno si neiskusan pa mislis da ona od 25 sto se ne zna obrisat jos bolje nego ove od 40 i koju do 55 g..tad tek uzivaju u seksu i kurcu
Vidiš da si skontao zašto su starije boljeNisu babe, ali mladje od 25 vec imaju po 10 godina iskustva. Ja isto ne kuzim zasto svi traze te stare, ali ni nema ponuda bas s mladjim curama. Ako i ima nabijaju cijene kao da imaju zlatnu picu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|