Može i meni kontakt.Moze kontakt
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meni kontakt.Moze kontakt
Da da aki isto ima bonasicaEkipa, pušten je u rad novi oglasnik https://sexsmsoglasi.hr
Ovo je oglasnik u kojem se oglas može predat isključivo putem sms poruke te samim time svaki oglas ima kontakt broj mobitela!
Uživajte![]()
Ja sam je kontaktirao,kaže plaćanje na ruke e sad dal je ili prije nego dođeš kod nje na adresu traži bon to neznam.Provjeri pa nas obavijestiIma li netko iskustva s ovom samom?
![]()
🔥Vatrena🔥 avantura kod Ive😈
Ne idem u posjete, obavezno tuširanje kod mene whats app +385 92 431 3610www.oglasnik.hr
Možeš i meni poslati broj?Dere se
Netko provjerio?Ima li netko iskustva s ovom samom?
![]()
🔥Vatrena🔥 avantura kod Ive😈
Ne idem u posjete, obavezno tuširanje kod mene whats app +385 92 431 3610www.oglasnik.hr
Prevara. Sve je super preko poruka onda dođeš na adresu pa ti kaže da će doći potebe i onda se ne pojaviJa sam je kontaktirao,kaže plaćanje na ruke e sad dal je ili prije nego dođeš kod nje na adresu traži bon to neznam.Provjeri pa nas obavijesti
Tako sam i mislio,predobre su slike da bi bilo istinitoPrevara. Sve je super preko poruka onda dođeš na adresu pa ti kaže da će doći potebe i onda se ne pojavi
Pa bonovi, mal9 gledajte po forumu zato i postoji search opcija. Nemojte puniti forum samo znali tko mesto, nego javite iskustvo pozitivno ili negativno. Nece se onda ponavljati upiti.Poznato nekome?![]()
Samo da provjerim ako je tko dobio kontakt od ZlateDere se
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |