Može i meni kontakt.Moze kontakt
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meni kontakt.Moze kontakt
Da da aki isto ima bonasicaEkipa, pušten je u rad novi oglasnik https://sexsmsoglasi.hr
Ovo je oglasnik u kojem se oglas može predat isključivo putem sms poruke te samim time svaki oglas ima kontakt broj mobitela!
Uživajte
Ja sam je kontaktirao,kaže plaćanje na ruke e sad dal je ili prije nego dođeš kod nje na adresu traži bon to neznam.Provjeri pa nas obavijestiIma li netko iskustva s ovom samom?
🔥Vatrena🔥 avantura kod Ive😈
Ne idem u posjete, obavezno tuširanje kod mene whats app +385 92 431 3610www.oglasnik.hr
Možeš i meni poslati broj?Dere se
Netko provjerio?Ima li netko iskustva s ovom samom?
🔥Vatrena🔥 avantura kod Ive😈
Ne idem u posjete, obavezno tuširanje kod mene whats app +385 92 431 3610www.oglasnik.hr
Prevara. Sve je super preko poruka onda dođeš na adresu pa ti kaže da će doći potebe i onda se ne pojaviJa sam je kontaktirao,kaže plaćanje na ruke e sad dal je ili prije nego dođeš kod nje na adresu traži bon to neznam.Provjeri pa nas obavijesti
Tako sam i mislio,predobre su slike da bi bilo istinitoPrevara. Sve je super preko poruka onda dođeš na adresu pa ti kaže da će doći potebe i onda se ne pojavi
Pa bonovi, mal9 gledajte po forumu zato i postoji search opcija. Nemojte puniti forum samo znali tko mesto, nego javite iskustvo pozitivno ili negativno. Nece se onda ponavljati upiti.Poznato nekome?
Samo da provjerim ako je tko dobio kontakt od ZlateDere se
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|