RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

SEX ONA TRAZI NJEGA RIJEKA Cura 22 godine, pruza cari opustajuceg druzenja, foot fetisa, u svom diskretnom prostoru javi se na wap 0915659615

Netko nešto zna?

Zna li tko, je li ona u Rijeci? Ima još dva oglasa..

Marie 519216

Neće da, šalje selfie, niti video. Fake profile.

Sad ću vam ja dati par savjeta.

1. Ova cura sve dogovori ali njezin manager uvijek usere...sjebala me za vrijeme 3 puta...vrlo neprofesionalno. Tipa dogovor u 17h...dođe 17h...ona kaže odnosno on..."joj ne moze sad ima nekoga...moze tek u 19h"...i tako 3 dana za redom...cura je super za dopisivanje i zajebanciju ali manager u kurcu...koda joj je manager dijete od 15 god.

2. Jako dobra cura i draga i sve pohvale za nju. Malo se boji i stalno gleda jel kondom spao...to je malo smjesno i slatko.

3. Nadrkana je i živčana na svaku vašu riječ...ne preporučavam

4. Ovu ne uzimajte pod razno....trenutno je zbrisala oglas ali možete vidjeti sliku ispod....znači dogovorite nju..dočeka vas druga cura...neka ružna brazilka...i tako 2 puta u 3 dana. Rekao sam ih prijaviti pa su zbrisali oglas smradovi. https://ibb.co/0jP4vvJ

5. I petu vam ne da...ta je samo za mene jer je najbolja od svih njih, kao osoba, a i ovako u krevetu :) Cura za ženiti kako se kaže...rekao sam joj da odjebe ovaj posao jer može doslovno imati bilo kojeg muškarca na svijetu. Dala mi je svoj privatni broj i ponekad se dopisujemo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh