Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi mi se na privat.Već kad mi to kažeš onda dođi kod.mene na kavu i budi uz mene
Samo ste svi jaki na riječima
Zato tu dolazim
Jer znala sam da nikad nećete prestati
Aposlutno ne branim nikoga, ali daj si razumijevanja za tvoje dobro, pa ponovo pročitaj šta sam napisao, ako misliš da sam nešto loše napisao onda je to tvoj problem...ili kako drukčije da ti objasnim, ako na vatru doljevaš ulje ono če još više goriti....Znači sad si i ti počeo njih braniti
I vjeruješ njima a ne meni
Okej
Rekla sam da ali eto i bi svašta kažete
Meni
I naravno da nije ništa istina
I svatko ima svoj ukus cura
Lp
Oni gore samiAposlutno ne branim nikoga, ali daj si razumijevanja za tvoje dobro, pa ponovo pročitaj šta sam napisao, ako misliš da sam nešto loše napisao onda je to tvoj problem...ili kako drukčije da ti objasnim, ako na vatru doljevaš ulje ono če još više goriti....
Kad je ona ikoga poslušala? Nikad nikoga za ništaAposlutno ne branim nikoga, ali daj si razumijevanja za tvoje dobro, pa ponovo pročitaj šta sam napisao, ako misliš da sam nešto loše napisao onda je to tvoj problem...ili kako drukčije da ti objasnim, ako na vatru doljevaš ulje ono če još više goriti....
Pa baš ti hvalaKad je ona ikoga poslušala? Nikad nikoga za ništa
1000 puta je vec rekla da nece dolazit iz raznih razloga na forum pa dodje. I cim se spomene njezin nadimak ona iskoci ko iz pastete samo neznam cemu? Da znam cemu, zato jer ne voli da joj netko kaze svoje misljenje o njoj i njezinom ponasanju
Ok si rekla da nisi manekenka a nismo ni mi.
I svatko ima svoj ukus kako ti tako i mi
Za mene nisi ni lijepa a niti ruzna
Srednja
Nekome mozes biti najljepsa kao i ja
Hvala Bogu tvoje slike se svugdje nadju pa i kad netko pita kako izgledas da se malo potrudi ce napisati tvoj sajt ili pregledat tvoju temu i vidit ce kako izgledas
Ali to ne radi 99% clanova jer je lakse pitat “kako izgleda”
Trudis se koliko ti to zelis, za mene si prehladna u krevetu i DA bio sam kod tebe jednom i nisam dolazio jer mi ne odgovaras.
I nikad se neces dat urazumit da kao sto ti je prije clan napisao, NE REAGIRAJ na poruke o tebi.
Samo rasplamsas bespotrebno situaciju i dajes povoda da ti netko OPET odgovori nesto sto ti ne zelis cut. Previse si narcisoidna osoba
Smiri malo
NeIsuse Kriste Ana zacepi vec jednom i prestani bit tako jebeno ocajna za paznjom. Ako se moras svadat, radi to preko privatnih poruka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|