Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je imaAko se ne varam prva ti je Amy s ovog foruma. Za nju pišu da ima te oglase s "mazna"
Sve o njoj imaš u njenoj temi.
Drugi pojma nemam
Prva ti je famozna Amy. Imas o njoj dosta na forumu. Meni osobno jedino kod nje dobro sto se prangija u šupak, ostalo bez veze, ružna ko kuracPozdrav ekipa, ima li netko iskustva sa nekom od sljedećih ? Ne nalazim konkretne info.
Zgodna Plavuša
Mazna i Zgodna Plavuša čeka te u svom ugodnom i diskretnom prostoru. Pusawww.oglasnik.hr
ili
Onda ne dolazi mi višePrva ti je famozna Amy. Imas o njoj dosta na forumu. Meni osobno jedino kod nje dobro sto se prangija u šupak, ostalo bez veze, ružna ko kurac
moze par rijeci o bosanki sa zameta? tip tijela, godine i sl.Jel ima neko broj od bosanke sene sa zameta!?Davno bio.pa da ponovimi da li radi uopće!?unaprijed thx
Realno volim kad te naguzim, jer ti je guzica ljepsa od face i to je sve.Onda ne dolazi mi više
....
Imaš još cura
Ciganke i brazilke
A možda su ti i te bonasice draže
Lp
Hahah lazes čim zinesRealno volim kad te naguzim, jer ti je guzica ljepsa od face i to je sve.
Malo si postala bahata a cviliš ko mali ćuko kad ti se gurne dva prsta u šupak.
Haha budala uvijek bio i ostaoAnci nemoj da ti mamu zovem pa joj kazem cime se bavis.
U skoli smo te nekad trpali za bon od 35 kn hahaha
Da iz rijeke je i tu radi.Koliko sad traži? Ona je iz Rijeke i tu radi? Bože
TiKo ti prijeti?
Sorry, ali zaista ono rekla si i u svojoj temi da više nećeš na forum i eto te opet, znači teoretski sama izazivaš, ako ti je imalo stalo do sbe forum nećeš ni pratiti a niti još manje odgovarati, ako su neistine što ljudi pišu šta te onda boli briga, poslušaj me dobro iako se nikad nismo upoznali, ali nemoj više ni pratiti forum...Kad odem iz Rijeke bas me zanima koju ćete curu maltretirati u Rijeci i prijetiti joj životom.
Znači sad si i ti počeo njih branitiSorry, ali zaista ono rekla si i u svojoj temi da više nećeš na forum i eto te opet, znači teoretski sama izazivaš, ako ti je imalo stalo do sbe forum nećeš ni pratiti a niti još manje odgovarati, ako su neistine što ljudi pišu šta te onda boli briga, poslušaj me dobro iako se nikad nismo upoznali, ali nemoj više ni pratiti forum...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|