Nije za zajebanciju.Misliš pod r.i.p da nije više u ri ili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije za zajebanciju.Misliš pod r.i.p da nije više u ri ili
Digla je ruku na sebe.Neki sudar s autom ili šta joj bi ??
A bože moj laka joj zemlja bila počivala u miruDigla je ruku na sebe.
Ne budi govno. Konkurencija je prevelikaZna netko gdje je pokopana da joj možemo odnesti buket i zapaliti lampaš'?
Čuo sam da je bila lijepa, nisam se vidio, ali je bila sva iracionalna, mislim da je jadnica imala većih mentalnih problema. A neka joj Bog bude milostiv, barem je neke malo usrećilaDigla je ruku na sebe.
Koliko godina imaš?Pozz ekipa idem jebat u nedjelju ujutro na Krk svoju djevojku, zna li netko kakvo mjesto na otoku Krku, gdje se može auto ostaviti da te nitko ne vidi i krenuti u akciju, hvala
Bila je drugačija. Nimalo iracionalna niti je imala mentalnih problema. Žena na mjestu koju nitko nije shvaćao. Umjetnica.Čuo sam da je bila lijepa, nisam se vidio, ali je bila sva iracionalna, mislim da je jadnica imala većih mentalnih problema. A neka joj Bog bude milostiv, barem je neke malo usrećila
Uzmi sobu pa jebi ko gospodinPozz ekipa idem jebat u nedjelju ujutro na Krk svoju djevojku, zna li netko kakvo mjesto na otoku Krku, gdje se može auto ostaviti da te nitko ne vidi i krenuti u akciju, hvala
S obzirom na dikciju to mu je prezahtjevan zadatak.Uzmi sobu pa jebi ko gospodin
pitanje, da li je ta Ana dolazila u Pulu'Bila je drugačija. Nimalo iracionalna niti je imala mentalnih problema. Žena na mjestu koju nitko nije shvaćao. Umjetnica.
I ne piši o nekome koga nisi poznavao već si o njemu samo čuo.
A glede tvog mišljenja - misliti je privilegija pametnih. Dakle zaletio si se...
To nije Anapitanje, da li je ta Ana dolazila u Pulu'
punija dama, grudi 6-7, ugodna, nekad je dolazila sa frendicom, obje plus 40 godina
hvala na odgovoru
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|