Dinorijeka
New member
jeJel ovo ciganka? Bio netko kod nje. Kaze 800kn sat vremena kod plodina negdje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeJel ovo ciganka? Bio netko kod nje. Kaze 800kn sat vremena kod plodina negdje.
Ana javi mi se dolazim u Slo i Rijeku da se cujemo pisi u ppDajem Al ne svakomu i tko plati za to
Jeste li pronasli nekoga?Pogledajte prilog 4423ima li zainteresiranih?
Inbox
Ima ,koliko šta i kako?Pogledajte prilog 4423ima li zainteresiranih?
Inbox
ImaPogledajte prilog 4423ima li zainteresiranih?
Inbox
Ima samo reci koji su uvjetiPogledajte prilog 4423ima li zainteresiranih?
Inbox
Javite mi se u inbox molim lijepoPogledajte prilog 4423ima li zainteresiranih?
Inbox
Pozdrav,je još aktivan oglas?Pogledajte prilog 4423ima li zainteresiranih?
Inbox
Nista od nje ima decka i umisljena do bola. Uzivo dosta lose izgleda jedino je te sise vade iako kad ju vidis golu na slikama isto nije neka sreca
Šteta..znači ne bi se prašila za neku naknadu? Ima sisu da ali i pičićNista od nje ima decka i umisljena do bola. Uzivo dosta lose izgleda jedino je te sise vade iako kad ju vidis golu na slikama isto nije neka sreca
hvala legendoNista od nje ima decka i umisljena do bola. Uzivo dosta lose izgleda jedino je te sise vade iako kad ju vidis golu na slikama isto nije neka sreca
Ja samPogledajte prilog 4423ima li zainteresiranih?
Inbox
Svaka bi se prasila za naknadu ne samo ove zene o kojima pricamo na forumu. Sve u zivotu ima neku cijenu kod nekih je to 500 eura kod nekih deset puta vise. Ta mala da nema decka bi se jebala za pokaznu kartu za autotrolej da joj kupis jer je to sve sirotinja koja preko OF zeli zaradit neku sitnu lovu za zivot a ovako sa deckom mislim da bi jednio pristala u dogovoru sa njim i to bi onda bilo nesto jako skupo tako da oboje zarade. Ali ne isplati se ulagat u nju jer kazem cura uzivo nista posebno jedino ima dobru sisu. Iako ih ja u Rijeci znam barem istog godista dvadeset koje imaju puno bolju sisu od nje. Probaj joj poslat poruku sa konkretnom ponudom inace ti nece odgovorit.Šteta..znači ne bi se prašila za neku naknadu? Ima sisu da ali i pičić
Svaka bi se prasila za naknadu ne samo ove zene o kojima pricamo na forumu. Sve u zivotu ima neku cijenu kod nekih je to 500 eura kod nekih deset puta vise. Ta mala da nema decka bi se jebala za pokaznu kartu za autotrolej da joj kupis jer je to sve sirotinja koja preko OF zeli zaradit neku sitnu lovu za zivot a ovako sa deckom mislim da bi jednio pristala u dogovoru sa njim i to bi onda bilo nesto jako skupo tako da oboje zarade. Ali ne isplati se ulagat u nju jer kazem cura uzivo nista posebno jedino ima dobru sisu. Iako ih ja u Rijeci znam barem istog godista dvadeset koje imaju puno bolju sisu od nje. Probaj joj poslat poruku sa konkretnom ponudom inace ti nece odgovorit.
Jel provjerio netko na kraju?Neznam 100%, nisam bio... Dopisivao sam se i rekla je cijenu 1h-800 2h-1000
Kad sam pitao dali se placa kesom na licu mjesta ili bon. Rekla je na licu mjesta...
A sad dalje neznam
Provjereno , traži bonJel provjerio netko na kraju?
I to ciganski trazi bon tek kad dođeš do adrese..i šalje te na pumpu koja je prekoputa da kupis bon…a prije toga uopće bon ne spominje..Provjereno , traži bon
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|