RIJEKA/ISTRA - Recenzije masaža

O njima su ovdje već romani napisani, i opet se nađe lujka sa pitanjem i podpitanjem :rolleyes:

Illaria Rastočine vs. Senka Vežica. Bio sam kod obje, pa ću napisat kratak osvrt i usporedbu.

Rastočine:
095 350 8483

Mislim da je i ovo njen oglas. Ispravite me ako griješim.
095 940 6352

Senka Vežica:
099 658 1566

Rastočine:
Zovem u 15:15 i pitam ima li slobodni termin od 16h nadalje. Kaže neka je zovem najviše pola sata prije. WTF, pa zovem te 45 minuta prije i pitam za bilo koji termin iza 16h. Ok, sad ja moram sve svoje popodnevne obaveze otkazat (srećom, taj dan ih nisam imao) visit joj tamo negdje u ulici i nadat se da ću ubost kad je slobodna. Umjesto da par sati ili dan prije rezerviram termin i to je to. Ok, uspijemo se dogovorit. Otvara plavuša u 40-im godinama. Zgođušna, dobro tijelo, iako, ne bih se okrenuo za njom cesti. Hladna, nadrndana. Ne tražim da se odnosi prema meni kao da sam joj rod rođeni, ali ono, daj osmjeh, lijepu riječ...
Dobra masaža, lagana, opuštajuća, skoro sat vremena. Tu nemam zamjerki. Nakon toga kreće drkica. Ni tu nemam primjedbi. Dobro ga naulji i iscjedi. Samo zlatne ruke, ništa više od toga. Koristi neka eterična ulja koja se nedaju isprat, pa sam 2 dana mirisao na lavandu. Upozorenje za one koji će svojoj ženi/ partnerici reći da su upravo došli s posla. 😂 U salonu ima tuš, pa se možeš istuširat prije/ poslije.
Masira obučena. Tražio sam je da se skine, pa se uz kolutanje očima i neko mrmljanje u bradu skinula u donje rublje. Da se dirat po dupetu, ali "upozorit će me ako bude previše". :rolleyes:

Vežica:
Treba zvati par sati ili dan prije. Ja sam 2 puta zvao sat vremena prije, pa nije imala termin. Uspijemo se dogovorit. Neboder na Vežici, otvara žena 60+ godina, ali dosta dobro izgleda za svoje godine. Naravno, nemojte očekivat top model od 20 godina. Žena vedra, nasmijana, puna života. Osjećaš se kao da si došao kod prijateljice na kavu. Skine se ona u toples i bez da sam pitao. Da se dirat bez ijedne riječi. Odmah na telefonu mi je rekla da nema sexa, pa sam to uzeo zdravo za gotovo i nisam išao "ispod pojasa". 😁 5 minuta trackanja po leđima i okret. Krene njega masirat, pa ga malo uvali među cice, koje su BTW, prilično dobre, ima ih. Nema orala, ali nisam ni pitao. I tako uz smijeh i zafrkanciju svršim joj po cicama.

Zaključak/ usporedba:
Ne treba ih pitat za HE, obje odmah ponude.
Usluga na Rastočinama je 50% skuplja. Neću o konkretnim ciframa.
Plus na strani Rastočina je što je žena mlađa, zgodnija, dobiješ skoro sat vremena prave masaže i HE je za nijansu bolji (samo moj subjektivni dojam).

Sve ostalo je na strani Vežice. Na Vežicu ću se sigurno vratiti. Na Rastočine- možda. Samo ako u tom trenutku ne uspijem dogovorit ništa drugo, pa mi Rastočine ostanu kao zadnja opcija.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh