JOj mozga znam da je oglas transic,ali dali je eva gugic.ne znamOčito ne znaš ako pitaš!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOj mozga znam da je oglas transic,ali dali je eva gugic.ne znamOčito ne znaš ako pitaš!
Posalji broj ako imasBio ja dobro drka fine sise velike...da se dirat...i svrsis po sisama
To ti je samo masaza sa heDečki, dosta sam pročitao o Senki s Vežice. Uskoro dolazim u Rijeku i posjetio bih je. Vidio sam njen profil na Fb, procitao ovdje dosta o njoj, ali nigdje nisam našao njen broj ili oglas. Ima li negdje oglas? Kolika je cijena? Hvala unaprijed
Samo masazaPitalje. Je li netko bio na masazi u Khao-sun u Ri?
Samo je masaza ili i nesto vise?
Svasta sam cuo
wrongSamo masaza
Samo masaza
Ma Nema nista osim obicne masaze? Pa šta je sa tim Khao Sun? Ja sam bio nedavno i iskreno nisam stekao dojam da bi maserka ( koja je doduše bila mlada i simpatična..nekih 25-30 godina max, sitne građe, slatka) pružila neke dodatne usluge..nisam se ni usudio pitati iako sam imao sa strane 50e just in case e za neki handjob/blowjob..jednostavno imao sam neki feeling da nije za to, nije mi bila ta vibra
Ne javlja se onabog,ekipa, jel ima netko broj od ane sa zameta ,turnica sad je na badoo a broj sam izgubio ,debil, ili broj neke samo da nije gabor,hvala
Prvo neznam al ove druge dve sam bio,prva izgled ne bas al zna ga popusit ,druga cigananka pusenje dobrobog ekipa,jel ima netko iskustva sa nekim od ovihPogledajte prilog 5114Pogledajte prilog 5115Pogledajte prilog 5116
kakva je ciganka ,jer bar dobro izgledaPrvo neznam al ove druge dve sam bio,prva izgled ne bas al zna ga popusit ,druga cigananka pusenje dobro
Mq onako buckakakva je ciganka ,jer bar dobro izgleda
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|