ima, jedna plava radi masaže i pristane na sx, imaš ju na tom oglasniku još uvjek je aktivna
0955660941, javi joj se na whatssapp, i ne odg odmah, kroz par dana ali stvarno super dama 38.g.
Jel bio tko kod ove male plave?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima, jedna plava radi masaže i pristane na sx, imaš ju na tom oglasniku još uvjek je aktivna
0955660941, javi joj se na whatssapp, i ne odg odmah, kroz par dana ali stvarno super dama 38.g.
Ako sta nades podijeli sa namaIma li neka cura u rijeci i okolici koja radi maseže body to body,od svih navedenih nijedna ne spominje tu mogućnost,može i starija,djeluje mi da bih prije dobio na lotu nego nasao neku takvu....
Ima tko broj moze ppKoliko para i ima li oralni
Imas brojPreko 55 god i vise prima sve samo ne u usta 300 veverica dobro se skocka mozes sve samo u usta ne ima svoj prostor najbolja suradnja sto se tice Ri barem meni jbg starija je ali uziva u seksu
Koliko uzima?Jel bio tko kod ove male plave?
Bio ja dobro drka fine sise velike...da se dirat...i svrsis po sisamaŠta je sa onom Senkom šta masira i ručni, kratka plava kosa, istetovirana ko knjiga?? Ide ko kod nje???
Ima ko brojKoliko para i ima li oralni
I meniMoze info o te sa Zameta i kontakt
jel može broj od ove dame koja ima 55 g.?Imas broj
Koja je to..imas broj?Preko 55 god i vise prima sve samo ne u usta 300 veverica dobro se skocka mozes sve samo u usta ne ima svoj prostor najbolja suradnja sto se tice Ri barem meni jbg starija je ali uziva u seksu
Daj vidi datum njegove objave prije nego ga citiraš da ti broj daKoja je to..imas broj?
Kakve to veze ..obavijeat ce mu doci i jos ne ovdje sigurno kao i tiDaj vidi datum njegove objave prije nego ga citiraš da ti broj da
Malo si glup ha? Ta je 5 brojeva promjenila otada. Čak i ako je "pametna" kao ti. Ajde razguliKakve to veze ..obavijeat ce mu doci i jos ne ovdje sigurno kao i ti
Prvo nazad u školu pa gramatiku naučiti ali sve iznova,jer da bi samnom pričao moraš imati bar osnovnu završenu,eto vidiš koliko si dugo tu sve znaš,jebo nisi a da ne platiš... ne piše se 5 nego pet.Malo si glup ha? Ta je 5 brojeva promjenila otada. Čak i ako je "pametna" kao ti. Ajde razguli
Šta sve iz pizde ispadnePrvo nazad u školu pa gramatiku naučiti ali sve iznova,jer da bi samnom pričao moraš imati bar osnovnu završenu,eto vidiš koliko si dugo tu sve znaš,jebo nisi a da ne platiš... ne piše se 5 nego pet.
Moje poruke su samo moze broj...kazem ti ajde nazad skola pa dodi nekad..Šta sve iz pizde ispadne
Dovoljno je pogledati sve tvoje poruke jado
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|