Red sonja

Bio tko sa Sonjicom zadnje vrijeme?

Zadnji put kad sam bio s njom malo se osjetio neugodan miris iz picke, jel imao tko takva iskustva zadnje vrijeme?

Pozdrav @Meduza, poslao sam vam poruku za druženje pa ako ćete imati slobodni termin, javite mi kad i ja ću doći. Jasno mi je da dobivate more upita pa držim fige da će moja poruka biti jedna od onih koje primijetite.

Gospođa se naslađuje s nama pičkopačenicima koji joj šalju poruke, a ona naravno ne odgovara

Momci kaj da vam velim...Sonja vise niti teoretski moze hendlad stalne, a kamoli ostale.
Slijedeci tjedan sam kod nje i jedva cekam jer sto ona daje je top topova, a ja sam inace zahtjevan.
Inace sam maknuo 90+ toga jer ne vrijedi mojih zivaca i vremena.
Ako mi itko moze proturijeciti vezano uz bolju uslogu i preformance neka posalje pm...

Momci kaj da vam velim...Sonja vise niti teoretski moze hendlad stalne, a kamoli ostale.
Slijedeci tjedan sam kod nje i jedva cekam jer sto ona daje je top topova, a ja sam inace zahtjevan.
Inace sam maknuo 90+ toga jer ne vrijedi mojih zivaca i vremena.
Ako mi itko moze proturijeciti vezano uz bolju uslogu i preformance neka posalje pm...
S dobro ..
Ja sam kod nje "izvisio"..nakon skoro 6g druzenja ...ali ajd ..ne ljutim se toliko jer je bila fer i poštena pa mi rekla razlog ..
Pa sam krenuo dalje ..otvorili su se novi vidici..
Ali moram priznati ..da skoro nigdje nisam imao bolju uslugu nego kod nje ..
Doduse ..sada su moji zahtjevi i drugačiji nego u ono vrijeme

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh