Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nik na smokvi par2843ri stalno poziva na punta kriz na kupanje ima tko saznanja kakvih
Taj par.. je groble živo...ona debela bez zubi...on isto grobleje bez zubi..jako neuredni a vjerovatno i hako puno bolestiiPa nik na smokvi par2843ri stalno poziva na punta kriz na kupanje ima tko saznanja kakvih
Onaj muški što se operaciom pretvorio u ženskoTko je Ronja?
Ideš opet moždaDečko 36 god putujem iz zagreba na punta križ u subota pa ako ima koja dama da se pridruži
Idem ja 30.08.Ima li netko iz zagreba s autom da da skupa odemo
Bar seksa ima gratisLjudi moji šta je ovo bio na Punti nikad gore partiji katastrofa kreten digao cijene u nebesa.
14 eura koktel pivo 8-12 € sve smrdi sve prljavo katastrofa..Ljudi moji šta je ovo bio na Punti nikad gore partiji katastrofa kreten digao cijene u nebesa.
koliko znam prošlu subotu je pivo bilo 6 eura a kokteli 1314 eura koktel pivo 8-12 € sve smrdi sve prljavo katastrofa..
Dugo si navlačila ljude gore ali eto priča ti se počela raspadatikoliko znam prošlu subotu je pivo bilo 6 eura a kokteli 13
14 eura koktel pivo 8-12 € sve smrdi sve prljavo katastrofa..
Prevara....navlačiš ljude..koliko znam prošlu subotu je pivo bilo 6 eura a kokteli 13
Jel ti radiš u baru, il si neka rođica od gazde ? Tako mi djeluje to.koliko znam prošlu subotu je pivo bilo 6 eura a kokteli 13
hahahaha ti si baš bolestan tip,s čime i radi čega sam ja navlačila ljude,idem gore iz svoje zabave ,znam popiti piće u baru,a na partyu popijem i koji koktel,zato sam i napisala,mojito je prošli vikend bio 13 e,đintonik 9,pivo 6,a cocacola 6(to smo pili i te cijene sam rekla)e da i pelinkovac je bio 8,ako su se cijene promjenile ovaj vikend neznam zato sam i napisala prošli vikend ali očigledno je to teško razumjeti...Dugo si navlačila ljude gore ali eto priča ti se počela raspadati
niti radim niti bi ikad radila a koliko vidim Zoki preferira cure iz srbije...Jel ti radiš u baru, il si neka rođica od gazde ? Tako mi djeluje to.
Mislim da se razumijemo, nemam ništa protiv tebe
Ovo je zadnja sezona da bar radi....zato dere sa cijenama ,,u 10 mjesecu dolaze bageri i sve ravnaju sa zemljoj jer sve ilegalno i dobio je presudu da se sve ruši...svi to znaju u Rovinju....a novi gradonačalnik želi to riješiti čim prijeeniti radim niti bi ikad radila a koliko vidim Zoki preferira cure iz srbije...
zar se to isto nije bilo pisalo i za ovu sezonu??Ovo je zadnja sezona da bar radi....zato dere sa cijenama ,,u 10 mjesecu dolaze bageri i sve ravnaju sa zemljoj jer sve ilegalno i dobio je presudu da se sve ruši...svi to znaju u Rovinju....a novi gradonačalnik želi to riješiti čim prijee
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|