Equilibrium
Active member
Jarani bi bili da ste se ikada pojavili u Njivicama i da sam ti oplodio ženu...ovako samo laješ na mjesecBilo bi čudo da se ti nisi ubacio...već sam mislio da će ovo proći bez tebe...jarane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jarani bi bili da ste se ikada pojavili u Njivicama i da sam ti oplodio ženu...ovako samo laješ na mjesecBilo bi čudo da se ti nisi ubacio...već sam mislio da će ovo proći bez tebe...jarane
Baš šteta što je tupani ne uzmu da bude Dj, to bi bilo top. U sloveniji je napravila odličnu atmosferunije,samo se slikala gore,gledalasam ju i tamo je bila možda 3 minute
Tko je Ronja?I ja sam bio jadnik kojem je trebalo 3 dana da se usudim priključiti wkipi, ali na kraju jesam i drago mi je da jesam Ronja je bila nezaboravno iskustvo
Pa nik na smokvi par2843ri stalno poziva na punta kriz na kupanje ima tko saznanja kakvih
Taj par.. je groble živo...ona debela bez zubi...on isto grobleje bez zubi..jako neuredni a vjerovatno i hako puno bolestiiPa nik na smokvi par2843ri stalno poziva na punta kriz na kupanje ima tko saznanja kakvih
Onaj muški što se operaciom pretvorio u ženskoTko je Ronja?
Ideš opet moždaDečko 36 god putujem iz zagreba na punta križ u subota pa ako ima koja dama da se pridruži
Idem ja 30.08.Ima li netko iz zagreba s autom da da skupa odemo
Bar seksa ima gratisLjudi moji šta je ovo bio na Punti nikad gore partiji katastrofa kreten digao cijene u nebesa.
14 eura koktel pivo 8-12 € sve smrdi sve prljavo katastrofa..Ljudi moji šta je ovo bio na Punti nikad gore partiji katastrofa kreten digao cijene u nebesa.
koliko znam prošlu subotu je pivo bilo 6 eura a kokteli 1314 eura koktel pivo 8-12 € sve smrdi sve prljavo katastrofa..
Dugo si navlačila ljude gore ali eto priča ti se počela raspadatikoliko znam prošlu subotu je pivo bilo 6 eura a kokteli 13
14 eura koktel pivo 8-12 € sve smrdi sve prljavo katastrofa..
Prevara....navlačiš ljude..koliko znam prošlu subotu je pivo bilo 6 eura a kokteli 13
Jel ti radiš u baru, il si neka rođica od gazde ? Tako mi djeluje to.koliko znam prošlu subotu je pivo bilo 6 eura a kokteli 13
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|