Inace sam na LosinjuI da 0991907203 Viber ili WhatsApp za konkretan dogovor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace sam na LosinjuI da 0991907203 Viber ili WhatsApp za konkretan dogovor
Kolka je tarifa??Pozz svima
Kako sada stvari stoje ako bude suncano u subotu smo na plazi.
Naravno jebanje je sa kondomom
Pusenje bez
Dog na licu mjesta
100e za jebanje u sumici.. tako kazeKolka je tarifa??
Ima, dođi da te jebemo.Ima li još neke akcije na puniti ili je dosta palo
doći ću jesi spreman da ti ga stavim pozadiIma, dođi da te jebemo.
Malo tooo much,a to mozes na punti dobit za đaba100e za jebanje u sumici.. tako kaze
Istina, vjerovatno racuna kako je malo ljudi zbog kraja sezone pa ce se naci neki ocajni koji ce placati, tamo samo lud placaMalo tooo much,a to mozes na punti dobit za đaba
Hehe, izgleda da je u ovom slučaju istinita ona stara " nema đabe ni u stare babe"Malo tooo much,a to mozes na punti dobit za đaba
Ima. Isplati se, dođi.Ima još na Punti kaj akcije...dal se isplati doći
Naravno da ima, kad je jaka bura onda je udarni termin za jebačinu na plaži.Ima tamo koga sad u kasnu jesen?
Bio sam ovo ljeto i bilo je top! Sljedeći tjedan dolazim u Rovinj pa da ne idem na plažu bezveze, ako nema baš nikoga...
Pa cruising je uvijek aktualan, u svo doba godine, nema potrebe za sakrastičnim odgovorima.Naravno da ima, kad je jaka bura onda je udarni termin za jebačinu na plaži.
Ima ali po ljeti, sad nema nikogaPozdrav, planiram ići u Rovinj na Punta Križu swinger plažu. Zanima me da li ima mlađih, npr 18-35 god. Hvala na odgovoru.
promašio si godišnje dobaPozdrav, planiram ići u Rovinj na Punta Križu swinger plažu. Zanima me da li ima mlađih, npr 18-35 god. Hvala na odgovoru.
Mauro BurićDolazim sa boginjom na punta kriz pa tko se zeli pridruziti moze ali uz vasu nagradu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|