Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pon i cetPozz,,party na plaži bude četvrtkom?? Hvala unaprijed
Četvrtkom ti je parti u baru bude jebeno dobro ,u četvrtak skoro za svakim stolom bile žestoke jebačine čak se možeš i ubacit ako si uporan a na plaži poslije 10 su bile jedno 4 redaljke možeš jebat koliko hoćeš samo čekaš red.Pon i cet
To sad prošli četvrtak ili?Četvrtkom ti je parti u baru bude jebeno dobro ,u četvrtak skoro za svakim stolom bile žestoke jebačine čak se možeš i ubacit ako si uporan a na plaži poslije 10 su bile jedno 4 redaljke možeš jebat koliko hoćeš samo čekaš red.
Nije bas tako, ne treba pretjerivati, stalno sam tamoČetvrtkom ti je parti u baru bude jebeno dobro ,u četvrtak skoro za svakim stolom bile žestoke jebačine čak se možeš i ubacit ako si uporan a na plaži poslije 10 su bile jedno 4 redaljke možeš jebat koliko hoćeš samo čekaš red.
u baru moraš biti goli iliNije bas tako, ne treba pretjerivati, stalno sam tamo
Ne, svi su obuceni kao za gradu baru moraš biti goli ili
Dodes u 21 pa do 3 ujutroPozz,,u koliko počinje party četvrtkom?
Ma ne,obuces se svecano,kravata,cipele picolovke,obrijes se fino i niposto nemoj biti napasan.Ako vidis da se neko sevi okreni glavu jer bi te mogli pozvat da se pridruzis.u baru moraš biti goli ili
Napisao sam, ako dodes solo platis 150kn ulaz (20 eura) i dobijes 3 zetona za 3 pica u toj cijeni, kondomi i rucnici besplatno, isao bi u Anacondu gdje ima vise ljudi ali je ulaz 600kn za samcaU svinger klub MOONLIGHT možeš i solo,,ili samo ako si u paru?? Hvala unaprijed
Realno u baru su svi u kratkim hlacama majcama, kosuljama kao da su spremljeni na moru za izlazak, nitko nije potpuno gol dok ne krene akcijaMa ne,obuces se svecano,kravata,cipele picolovke,obrijes se fino i niposto nemoj biti napasan.Ako vidis da se neko sevi okreni glavu jer bi te mogli pozvat da se pridruzis.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|