Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo je sve ,puno je akcije po cijeli dan,a najbolje mi je bilo kada je tip prisao jednoj ženi cca 55 godina i pitao je da je pojebe pred mužemSta je najbolje sta vam se desilo na ovom mjestu? Meni je kad je ovo ljeto plavuša, ukrajinka, u sumici pusila svima oko nje i kako se okretala tako su ju guzili
Ima danas. DođiZna li netko dali je jos uvijek akcije? Znam da je 11.mj ali jos je toplo na suncu, taman za jebacinu
Mozda budemDal ima ko da će ići ovo ljeto iz pule tamo treba bi mi prijevoz jednu cijelu nedjelju da idemo platim za benzin ako bude ko išao neka se javi hvala lp
Ok javi ako budeš iso jer nemam kako platio bi za benzinMozda budem
Kada?Eto momčine, Marija Zadravec na onlyfansu dala oglas da traži 50 muškaraca za snimanje filma snjom u Rovinju na punta križ plaži, bit će veselo
bude i mladihJel bude mladih? Cura i ja smo 22g volio bih je dovest tamo
ja sam uvijek zaPozdrav. Mi smo novi par tu. Slučajno nabasali na forum. Swingeri smo - Tihana i Daniel. Obično kad idemo budemo tamo prije birca onog gdje budu parovi. Zanima nas ima li zainteresiranih koji bi se poigrali s nama gore u šumici i onda svatko svojim putem. Ne zanimaju nas priče neke i da nam sjedite do nas na plaži.
kad bude toplo za skinut se gol na plaži. ako je 20 stupnjeva preko dana to je toKada počinju dolaziti parovi na Punta križ?,sad je skoro 5 mjesec.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|