Sisata i guzata
Well-known member
Nisu svi al su mi omiljeni....Ja razmišljam njime ko i svi ostali muškarci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu svi al su mi omiljeni....Ja razmišljam njime ko i svi ostali muškarci
Zasto mislis da sam karizmaticanKako si ti karizmatican lik...
Ta recenica... Bas je napaljujuceZasto mislis da sam karizmatican
Ma tucamOvo je tema od Vatrene, a nje nema.....
Ma bravooooMa tucam
Nasmija me do suzaMa bravoooo
Bajame ili orahe?Ma tucam
Nek Vatrena sama odabere tko će provjeriti šta je.Jucer ti je napisala da dodjes do nje
Test za nase clanove...Mene danas ovaj nasmijao:
Prilikom posjete psihijatrijskoj bolnici jedan posjetilac pita direktora bolnice na osnovu čega odlučuju koga će primiti u bolnicu na liječenje. "Vrlo jednostavno" odgovori direktor. "Stavimo ga pred kadu punu vode i damo mu čajnu žlicu, čašu i veliku kantu i kažemo mu da isprazni kadu na najbrži način." "Aha razumijem", kaže posjetilac, "onaj koji je ozdravio, počne da vadi vodu s kantom..." "Ne", kaže direktor, "Onaj koji je ozdravio izvuče čep sa dna kade!
Jesi li ti sisata za akcijuTa recenica... Bas je napaljujuce
2Jesi li ti sisata za akciju
Ajmo ona željan sam...
U akciji sam trenutno...Jesi li ti sisata za akciju
Napuši se kurca mikrokitašu i prestani me spominjat dzabe jedino ako mi uplatiš 1500€ na racun mozes me spominjst kolko ocesPa zato i najhrabriji misliš?
Evo ja predlažem da prvi bude @Winn69, njemu neće bit problem ni ako naleti na tetu s pišom.
Zasto misliš da ima kituPa šta hoćeš, teta s kitom Vatrena će ti dati besplatno a ne da moraš plaćati Jennifer Dalbasco i druge tete s kitom
I ja bi tucoMa tucam
Šesto čuloZasto misliš da ima kitu
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|