Doduše bojim se da bi samo peder bio spreman probati osobu iza nicka VatrenaModa vise nema, probaj pa preporuci drugima, nemoj bit peder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doduše bojim se da bi samo peder bio spreman probati osobu iza nicka VatrenaModa vise nema, probaj pa preporuci drugima, nemoj bit peder.
Ma ne rusim, samo kazem sto mislim, od svih potova lajkala je bas onaj njegov za Dalbasca.Zašto mi rušiš snove?
Btw. bolje da njemu guza strada nego tebi, vidis kako ti ja cuvam dupe prijatelju.Ma ne rusim, samo kazem sto mislim, od svih potova lajkala je bas onaj njegov za Dalbasca.
Nema se što za prigovoriti, pravi prijatelj. Dva ratna drugaBtw. bolje da njemu guza strada nego tebi, vidis kako ti ja cuvam dupe prijatelju.
Bok hoćeš li sa mnom gledati zalazak sunca?Sve vas želim upoznati,i zahvalna sam na ovom iskustvu koje mi je dato.
Peder je samo onaj kojem se svidiDoduše bojim se da bi samo peder bio spreman probati osobu iza nicka Vatrena
A nemojBok hoćeš li sa mnom gledati zalazak sunca?
Ne kradi mi spiku za muvanjeBok hoćeš li sa mnom gledati zalazak sunca?
Dobro ti kozjak rekao...izlazak venty... Izlazak...Ne kradi mi spiku za muvanje
Pitao me oldie jucer na wap jesi stvarno jebao Mariju kako pises....Ne kradi mi spiku za muvanje
Privatna stvarPitao me oldie jucer na wap jesi stvarno jebao Mariju kako pises....
Znala sam...Privatna stvar
A možda je i muškonema moje vatrene
Bok sombiA možda je i muško
E pa neznam ni ja više što samA možda je i muško
Dobro tko na kraju ima kartu da provjeri... Big Joe?E pa neznam ni ja više što sam
On kaze da je sav Big...Dobro tko na kraju ima kartu da provjeri... Big Joe?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|