jel ima neki njen link
Senzualna plavuša
Senzualna plavuša za pristojne i diskretne muškarce. Ugodan ambijent. Bez SMS-a
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ima neki njen link
Netko od kolega, je napisao da se javlja samo na poznate brojeve.Zvao sam ju desetak puta, sa različitih brojeva i ne javlja se. Par puta je odbila poziv, nekad je bilo zauzeto. Jel ima neko nedavno da je uspio dogovorit bez da ste se znali?
Ma znam, al kad sam vidio da je oglas aktivan mislio sam možda traži nove.Netko od kolega, je napisao da se javlja samo na poznate brojeve.
Tako je i meni bilo ali od cca 13 zvonilo je normalnoZadnji oglas je bila stavila pred kraj 12 mjeseca. Ja sam ju jucer zvao popodne i sekretarica veli da je mob iskljucen
Nije bolest sve sta boli!!!Jel netko lizao šupak teti Luciji?
Ja samJel netko lizao šupak teti Luciji?
Jesam, dosta davno, i pičku i stopalaJel netko lizao šupak teti Luciji?
Takodjer....jos dok je bila na gredicamaJesam, dosta davno, i pičku i stopala
Dok je bila na Gredicama je bila stara baba. Ovo granici sa Zonom sumraka . Lucija ili Sonja je stara baba koja sad naplaćuje 60 EUR pola sata, oral s kondomom , a prije je radila za 300 kn, pušenje bez kondoma i za poznate , jebanje u supak . Inače , stari odron , ali očito da je došlo takvo vrijeme da je Sonja kraljica . Pa neka joj bude , tko sam ja da joj kvarim veselje .Takodjer....jos dok je bila na gredicama
Bila je top onda....
U ovo jebanje u supak nemogu povjerovatiDok je bila na Gredicama je bila stara baba. Ovo granici sa Zonom sumraka . Lucija ili Sonja je stara baba koja sad naplaćuje 60 EUR pola sata, oral s kondomom , a prije je radila za 300 kn, pušenje bez kondoma i za poznate , jebanje u supak . Inače , stari odron , ali očito da je došlo takvo vrijeme da je Sonja kraljica . Pa neka joj bude , tko sam ja da joj kvarim veselje .
Svaka čast na normalnom komentaruDok je bila na Gredicama je bila stara baba. Ovo granici sa Zonom sumraka . Lucija ili Sonja je stara baba koja sad naplaćuje 60 EUR pola sata, oral s kondomom , a prije je radila za 300 kn, pušenje bez kondoma i za poznate , jebanje u supak . Inače , stari odron , ali očito da je došlo takvo vrijeme da je Sonja kraljica . Pa neka joj bude , tko sam ja da joj kvarim veselje .
Nije kriva ona veci oni koji daju 60 eura za to.Dok je bila na Gredicama je bila stara baba. Ovo granici sa Zonom sumraka . Lucija ili Sonja je stara baba koja sad naplaćuje 60 EUR pola sata, oral s kondomom , a prije je radila za 300 kn, pušenje bez kondoma i za poznate , jebanje u supak . Inače , stari odron , ali očito da je došlo takvo vrijeme da je Sonja kraljica . Pa neka joj bude , tko sam ja da joj kvarim veselje .
300 kn davno ti je vrijedilo ko 100EUR danas. Za sve su krivi debili ko ti koji nemaju pojma o financijama.Nije kriva ona veci oni koji daju 60 eura za to.
Kod nje bio nekolko puta davno radio svasta sa njom i da za 300 kn.Više od tog ne vredi a sad i manje.
Da ti stari nije debil izdrko bi te u koprive ovako napravio još veceg debila.Financije veliš a kaj može debil poput tebe nego pricat o ekonomiji na ovakvom forumu.Ne radi se o inflaciji vec da je lošija usluga i još lošija baba nego prije za više novaca.Al pošto si debil ni ovo nemreš uhvatit ti i taa tvoja žlicica mozga pored lijevog uha.Lp300 kn davno ti je vrijedilo ko 100EUR danas. Za sve su krivi debili ko ti koji nemaju pojma o financijama.
Da nisi ti plaćao premium cijene onda davno, ne bi morali ni mi danas. Navikao si kurve da rade budalu iz tebe, to je svijet koji si stvorio. Nadam se da si sretan, debilu jedan.Da ti stari nije debil izdrko bi te u koprive ovako napravio još veceg debila.Financije veliš a kaj može debil poput tebe nego pricat o ekonomiji na ovakvom forumu.Ne radi se o inflaciji vec da je lošija usluga i još lošija baba nego prije za više novaca.Al pošto si debil ni ovo nemreš uhvatit ti i taa tvoja žlicica mozga pored lijevog uha.Lp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|