to Lucija?Posto me trazite private tu cu stavit jos jednu i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to Lucija?Posto me trazite private tu cu stavit jos jednu i to je to.
Dato Lucija?
Jel sisata?dobra sisa al dupe za nevjerovat
Kad je ovo slikano prije 2 mjeseca ili prije ?Posto me trazite private tu cu stavit jos jednu i to je to.
Neznam tocno al msm da sam zadnji put bio oko kraja 8mj pocetak 9mjKad je ovo slikano prije 2 mjeseca ili prije ?
Kakva prda, bog te mazo!! Daj jošPosto me trazite private tu cu stavit jos jednu i to je to.
Ja sam bio dosta puta kod nje i rekao bi da ima bar 60g mozda i vise jel realno baba je vec haha nije zena u 50-tima,sisa vrhunska pristup takoder,ne pozuruje ko voli bit ce zadovoljan.
Nemam video al ko je bio s njom vidi na videu da je ona 1/1 po dupetu prvo po sisama frizuri itd itd,ja imam par slika eksplicitnih poprilicno da se podsjetim nje s vremena na vrijeme.
Sad nisam bio kod nje sigurno 2mj.
Daj baci još neku..
@mariodbk apsolutno se slazem s kolegom da ima 60 godina ako netko ne zna ocijeniti godine tu onda si to ti
jako lijepa i ne ustručava ih datiKakva stopala ima?
Koliko muzike?Ja sam bio kod doticne isto, i mogu samo reci pohvale sto se tice izgleda, doceka te uvijek i sexy rublju, a guzu ima valjda najbolju, samo mi je zao sto ju ne mogu dobit vise
Moguce,ok.Nema 60 sigurno. Ne znaš ocijeniti godine ;-)
Bilo je 60e 30min neznam dnsKoliko muzike?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|