Ja ti dam broj i bas me zanima sta ce ti taj sajt dati...Sajt claritycheck.com upises broj posle platis 2 eura dobijes podatke ime prezime i adresu al ste nauvni svi boze dragi
u ovome nema skrtarenja, iako nije jos niti legalno, niti ilegalno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ti dam broj i bas me zanima sta ce ti taj sajt dati...Sajt claritycheck.com upises broj posle platis 2 eura dobijes podatke ime prezime i adresu al ste nauvni svi boze dragi
Meni se desilo nema mjesec dana slično, reći ću - Antunović kompleks, bivše leglo....tamo ih ima opet... Ugl - ista stvar ja dogovorim brazilku, ona kao pričekaj malo (nije bed, pivo prije) i onda spika pošalji bon (prije smo utvrdili da je keš na ruke....) i ja govorim - ne, dogovor je bio taj i taj bez bona i ona kao pošalji jer će dolje doći moj "čovjek" i amo tamo lijevo desno kažem ja frajer "ma nek dođe tvoj čovjek" imam upisano da smo dogovorili keš na ruke i nemam šta muljati - da bi mi došla isti trenutak poruka s njenog broja moje ime/prezime adresa sve (nemam reg.broj u telekomu!!!Dakle jucer sam poslao whatsapp poruku nekoj na oglasniku. Kad je napisala da samo prima cash i da joj se uplati a bon umro sam od smijeha i rekao da me ne zanima.. Ugl danas dobivam poruku sa svojim imenom prezimenom, adresom vjerojatno su broj nasli na t comu i kao da se javim da rijesimo sta imamo ili dolaze na adresu. Javim se i pocele neke prijetnje ovo ono da nikad vise ne zovem ovaj broj i vjerojatno su htjeli izvuci neke pare jer su krenuli i dalje nesto pricati ali sam ih prekinuo rekao ok, pozdrav i prekinuo poziv. E sad mene zanima da li da shvatim ovo ozbiljno i kontaktiram policiju ili je cisti blef. Ne znam jel se to jos nekome desilo?
Ako koriste aplikacije poput Numbuster, mogu vidjeti kako te drugi korisnici numbustera imaju registrirano...ljudi, ovo da šalju tvoje ime, prezime, adresu iako nazivaš s bon-mobi, to je sablasno! Jedino ako ti ja na mobi uklujećena lokacija odn. i da si već doma, možda ima neka aplikacija da te se tako lokalizira/dođe do tvojih podataka? Vidjet tvoje ime, prezime, adresu preko reg. auto, mislim da to mogu samo državne službe...?
Gore jedan napisao da stranica claritycheck.com nije pouzdana: "Ta stranica služi samo za izvlačenje novca od naivnih ljudi (čim platiš 1 euro za registraciju, automatski će ti naplaćivat 8 eura za mjesečnu naknadu ako ne otkažeš). Jedino što će ti pokazat su osnovne informacije o zemlji i tvom mobilnom operateru."
Eto, ljudi, ništa nije rješeno: Kako dođu do tvojih osobnih podataka, iako si zvao preko bona tj. bez da si reg. na telekomu i dalje da ti je Whatsap i Viber itd. anonimiziran (tj. bez osobnih podatka)???
...frka je u tome, što te može netko od takvih likova ucjenivati, možda i trajno! Npr. ako još dozna da si u braku i to; pa ti onda idi po sudovima i da ti obitelj zna "kakve dobre prijatelje imaš" i u "kojem miljeju se krečeš".Ne znam zašto se toliko sikirate, u konačnici netko ima ključeve i od Whatsappa, Telegrama i ostalog, ali njih boli ona stvar gdje prosječna raja ide u kurvarluk.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|