Prijetnje nekih likova

Dakle jucer sam poslao whatsapp poruku nekoj na oglasniku. Kad je napisala da samo prima cash i da joj se uplati a bon umro sam od smijeha i rekao da me ne zanima.. Ugl danas dobivam poruku sa svojim imenom prezimenom, adresom vjerojatno su broj nasli na t comu i kao da se javim da rijesimo sta imamo ili dolaze na adresu. Javim se i pocele neke prijetnje ovo ono da nikad vise ne zovem ovaj broj i vjerojatno su htjeli izvuci neke pare jer su krenuli i dalje nesto pricati ali sam ih prekinuo rekao ok, pozdrav i prekinuo poziv. E sad mene zanima da li da shvatim ovo ozbiljno i kontaktiram policiju ili je cisti blef. Ne znam jel se to jos nekome desilo?
Meni se desilo nema mjesec dana slično, reći ću - Antunović kompleks, bivše leglo....tamo ih ima opet... Ugl - ista stvar ja dogovorim brazilku, ona kao pričekaj malo (nije bed, pivo prije) i onda spika pošalji bon (prije smo utvrdili da je keš na ruke....) i ja govorim - ne, dogovor je bio taj i taj bez bona i ona kao pošalji jer će dolje doći moj "čovjek" i amo tamo lijevo desno kažem ja frajer "ma nek dođe tvoj čovjek" imam upisano da smo dogovorili keš na ruke i nemam šta muljati - da bi mi došla isti trenutak poruka s njenog broja moje ime/prezime adresa sve (nemam reg.broj u telekomu!!!💥tel je samo za ovakve i onakve druge stvari) da bi ja opet napisao ok, čekam ga. (Razmišljam otkud im moju podaci - možda auto!!???)
Da bi za 15min dobio poziv "Frende sori nisam znao da si to ti, jbg mora se zaraditi....odi doma nema tu cure".......

Eto to su ljudi, mogu reći 45/50 g i evo što rade. Iskustvo takvo da samo zovem od sada naše cure koje se spominju ovdje na forumu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh