Ja ti dam broj i bas me zanima sta ce ti taj sajt dati...Sajt claritycheck.com upises broj posle platis 2 eura dobijes podatke ime prezime i adresu al ste nauvni svi boze dragi
u ovome nema skrtarenja, iako nije jos niti legalno, niti ilegalno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ti dam broj i bas me zanima sta ce ti taj sajt dati...Sajt claritycheck.com upises broj posle platis 2 eura dobijes podatke ime prezime i adresu al ste nauvni svi boze dragi
Meni se desilo nema mjesec dana slično, reći ću - Antunović kompleks, bivše leglo....tamo ih ima opet... Ugl - ista stvar ja dogovorim brazilku, ona kao pričekaj malo (nije bed, pivo prije) i onda spika pošalji bon (prije smo utvrdili da je keš na ruke....) i ja govorim - ne, dogovor je bio taj i taj bez bona i ona kao pošalji jer će dolje doći moj "čovjek" i amo tamo lijevo desno kažem ja frajer "ma nek dođe tvoj čovjek" imam upisano da smo dogovorili keš na ruke i nemam šta muljati - da bi mi došla isti trenutak poruka s njenog broja moje ime/prezime adresa sve (nemam reg.broj u telekomu!!!Dakle jucer sam poslao whatsapp poruku nekoj na oglasniku. Kad je napisala da samo prima cash i da joj se uplati a bon umro sam od smijeha i rekao da me ne zanima.. Ugl danas dobivam poruku sa svojim imenom prezimenom, adresom vjerojatno su broj nasli na t comu i kao da se javim da rijesimo sta imamo ili dolaze na adresu. Javim se i pocele neke prijetnje ovo ono da nikad vise ne zovem ovaj broj i vjerojatno su htjeli izvuci neke pare jer su krenuli i dalje nesto pricati ali sam ih prekinuo rekao ok, pozdrav i prekinuo poziv. E sad mene zanima da li da shvatim ovo ozbiljno i kontaktiram policiju ili je cisti blef. Ne znam jel se to jos nekome desilo?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|