Prijetnje nekih likova

Vjerojatno neki klinci kojima je dosadno i pokušavaju izmust pare. Blokirao bih taj njihov broj i nadao se da se neće javit s nekog drugog ili nedajbože mi se pojavit na vratima. Tek tada bih se obratio policiji, iako nisam siguran da bi od toga bilo neke koristi.

Inače, za ovaj sport se nikad ne koristi svoj privatni broj i to registriran. Otišao sam u dućan kod teleoperatera, kupio broj na bonove, platio gotovinom i to je to. Bilo mi je čudno da me nisu tražili osobne podatke, ali još bolje. Ta sim kartica mi je u jednom starom telefonu, koji je vraćen na tvorničke postavke. U njemu nema apsolutno ništa i palim ga samo kad idem u akciju. Kad idem prvi put kod neke za koju nisam siguran je li legit, nosim SAMO taj telefon i lovu koliko mislim potrošit.

Dakle jucer sam poslao whatsapp poruku nekoj na oglasniku.
Tu ti leži problem. Moraš otić u postavke na whatsapp-u, onda na privatnost i promijeni neke postavke u "nitko" ili ''moji kontakti''. Također, promijeni svoje whatsapp ime u nešto random. Ako ti te postavke nisu kako treba, osobe kojima se javiš mogu vidjet tvoje whatsapp ime i prezime i mail.
Također, odi u postavke mobitela i promijeni ime korisnika uređaja u nešto random.
I još jedna stvar, odi u aplikaciju od poziva, pa na postavke i onemogući primanje poziva od osoba koje su sakrile svoj broj.
I da, kao što su drugi već napisali bilo bi dobro da imaš za ovaj sport drugi mob i drugi broj.

Mene je zvao neki broj iz dominikance republike, kao da moram platiti jer sam se javljao curama a nisam dosao.
Zvao na watsap i stavio moju profilnu na svoj profil pa ju opet brzo maknuo....

Sinko prvo i osnovno,moze imati decko registriran broj mobitela,ali ima opcija da se to sakrije da je nedostupno nama,drugo i osnovno kako je dosao do imena prezimena i slicno sad se mozemo igrati detektiva istrazitelja,vise je tu nacina. Ako nije sakrio broj mobitela njegov propust,ali ako je onda ti koji su dali sve podatke ne rade svoj posao kako treba,to treba sankcionirati.
A to sto ti mislis da si pametan,vrijedajuci i sta ja znam treba te samo lijepo ponovno preodgojiti. Uostalom po svojim komentarima se evidentno vidi tko si i sta si. Pozdravi i sad vozi odakle si ispuzao.
Sinko, ovaj sport je ilegalan i ako ulazis u to podrucje moras biti spreman i na ovakve stvari. A ako ulazis svojim real life podacima onda si idealna meta za idiote koji sjede u kladionici i pokusavaju izbit koji bon od budala, a u ovom slucaju i ucjenom na nivou djecjeg vrtica koja je ocito upalila jer je tip - idiot.
P.S. Hoces me preodgojit prije nego popapas cokolino ili poslije?

...naravno, ne zvuči dobro, ako su ti mogli poslat tvoje ime, prezime i adresu. Možda neko od te ekipe koji želu ilegalno izbit lovu od tebe radi u telekomu? To bi bilo naravno zlouporaba položaja!

Ne znam jer da li zoveš policiju, zbilja ne znam šta da ti kažem na to. Za prvo bih si nabavio papar sprey i kad izlaziš van, gledao jer su neki sumnjivci koji te prate pred/iza tebe i to. Ali zapamti, ako dođe do sukoba, papar sprey se ne smije koristiti protiv ljudi. Dobiješ kaznenu prijavu ako se uspiješ s tim obraniti, da si i bio napadnut. (To još provjeri na web-u, ali mislim da je tako.)

Ovi gore su dobro rekli, za taj sport se koristi mobi na bon. Ja prije nego što sam krenuo s Mađom kontaktirao svog operatera i pitao jer itko može preko mog mobi na bon do do mojih odobnih podataka. Rekli da ne. (Ok., nema 100% sigurnost, ali tako šta da sam zvao neku u Mađi, i ostao s njom bez sporazuma/dogovora, i onda prijetnje - to dosad nisam imao).

Općenito su ljudi koji koriste pam. tel. pre naivni što se tiće osobnih podataka. Skinu ovu, skini onu aplikaciju, neki naivci daju bezbrižno svoje pravo ime i prezime itd. da mogu koristiti puni opseg aplikacije. Zapamtite: aplikacije ne koštaju novac, ali plačaš sa svojim osobnim podatcima! S time biti što škrtiji, ako ne možeš skinuti apl. u punom ili nekom dovoljnom opsegu - bez da daješ najostljivije osobne podatke (ime, prez., adresu, dob, broj tel.) - bolje onda od te aplikacije odustati! I prije se živilo bez problema bez tih jebenih aplikacija! To su katapulti osobnih podataka! Sve se skuplja i pohrani (ne neki čiko iza stola, sve full automarizirano). Vremena sve luđa, a na početku smo! A uvijek je bilo tako, da ljudi vole njužit u tuđim životima jer tako možda mogu neku korist izvući za sebe. To je na žalost tako!

Ja uopće ne idem na EGE odn. HR, zato što sam blizu Mađi. Ne pada mi na pamet slati selfie ili video-call. Takva sranja u Mađi (još) ne traže. Tamo je seks-rad po stanovima legalan, tako illegalni EGE za HR za mene tabu!

Još nešto o ovom forumu tu: Koliko vidim, ne možeš izbrisati svoj profil, niti svoje poruke. Pitao dva puta administratora, nije bilo odgovora! Tako da....tu smo!:))

Ma ne brini se, kaj doci ce ti na vrata? Evo otkljucana su decki udite ali kako mislite izaci e to je vec problem. Kako je vec neki kolega pricao da je pristav klinac trcao za njim po stepenicama pa kad je vidio musko od 190cm nije mu bilo ugodno jbg.

Uostalom bude tebi neka cura platila razliku cijene kad ti se nije javila pa si morao ici skupljoj? :D

...neki dan jedan rekao, ako želiš staviti oglas na pl. ogl. da to ne ide bez OIB. Tako ako je ta seks-radnica koju si zvao bila neka strankinja, ona nikakvo nije mogla dati oglas, jer nema OIB - kojeg pl. ogl. provjerava prije objave oglasa - nego neki domači "suradnik". Možda možes preko admin. pl. ogl. doći do njega, kažeš pl. ogl. da ti se preti nakon što si nazvao na oglas kojeg su oni pustili u javnost...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh