Prijetnje nekih likova

Vjerojatno neki klinci kojima je dosadno i pokušavaju izmust pare. Blokirao bih taj njihov broj i nadao se da se neće javit s nekog drugog ili nedajbože mi se pojavit na vratima. Tek tada bih se obratio policiji, iako nisam siguran da bi od toga bilo neke koristi.

Inače, za ovaj sport se nikad ne koristi svoj privatni broj i to registriran. Otišao sam u dućan kod teleoperatera, kupio broj na bonove, platio gotovinom i to je to. Bilo mi je čudno da me nisu tražili osobne podatke, ali još bolje. Ta sim kartica mi je u jednom starom telefonu, koji je vraćen na tvorničke postavke. U njemu nema apsolutno ništa i palim ga samo kad idem u akciju. Kad idem prvi put kod neke za koju nisam siguran je li legit, nosim SAMO taj telefon i lovu koliko mislim potrošit.

Dakle jucer sam poslao whatsapp poruku nekoj na oglasniku.
Tu ti leži problem. Moraš otić u postavke na whatsapp-u, onda na privatnost i promijeni neke postavke u "nitko" ili ''moji kontakti''. Također, promijeni svoje whatsapp ime u nešto random. Ako ti te postavke nisu kako treba, osobe kojima se javiš mogu vidjet tvoje whatsapp ime i prezime i mail.
Također, odi u postavke mobitela i promijeni ime korisnika uređaja u nešto random.
I još jedna stvar, odi u aplikaciju od poziva, pa na postavke i onemogući primanje poziva od osoba koje su sakrile svoj broj.
I da, kao što su drugi već napisali bilo bi dobro da imaš za ovaj sport drugi mob i drugi broj.

Mene je zvao neki broj iz dominikance republike, kao da moram platiti jer sam se javljao curama a nisam dosao.
Zvao na watsap i stavio moju profilnu na svoj profil pa ju opet brzo maknuo....

Mene je zvao neki broj iz dominikance republike, kao da moram platiti jer sam se javljao curama a nisam dosao.
Zvao na watsap i stavio moju profilnu na svoj profil pa ju opet brzo maknuo....
Da, odi whatsapp, postavke - > privatnost - > slika profila - > nitko. Također, privatnost - > pozivi - > utišaj nepoznate pozivatelje

Sinko prvo i osnovno,moze imati decko registriran broj mobitela,ali ima opcija da se to sakrije da je nedostupno nama,drugo i osnovno kako je dosao do imena prezimena i slicno sad se mozemo igrati detektiva istrazitelja,vise je tu nacina. Ako nije sakrio broj mobitela njegov propust,ali ako je onda ti koji su dali sve podatke ne rade svoj posao kako treba,to treba sankcionirati.
A to sto ti mislis da si pametan,vrijedajuci i sta ja znam treba te samo lijepo ponovno preodgojiti. Uostalom po svojim komentarima se evidentno vidi tko si i sta si. Pozdravi i sad vozi odakle si ispuzao.
Sinko, ovaj sport je ilegalan i ako ulazis u to podrucje moras biti spreman i na ovakve stvari. A ako ulazis svojim real life podacima onda si idealna meta za idiote koji sjede u kladionici i pokusavaju izbit koji bon od budala, a u ovom slucaju i ucjenom na nivou djecjeg vrtica koja je ocito upalila jer je tip - idiot.
P.S. Hoces me preodgojit prije nego popapas cokolino ili poslije?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh