Pa daj link postavi.To vec postoji koliko sam video.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa daj link postavi.To vec postoji koliko sam video.
Moras ući, ti bi bila pocasni clan sigurno.Dobro ste me obavestili ni ja nemanja nisam znala da Imam grupu booze kave gluposti
Izgleda da zato imas mnogo fanova.Nisam ja toliko dokona ja se drzim.dela a ne piskaranja
Drzi se kao milf.Sta ste zapeli toliko za raspalu babu
Ne znam, ja sam video samo jednu grupu. Ne znam da li ima neka veca.sto treba upisati na telegramu?
A tebe jebe što?Ako nisi bio kao sto vjerojatno nisi,mani se corava posla.Zena je.zmaj i ona i kolegica.Zene vole seks i s njima je to UZIVANCIJA.A to sto one imaju 50 god i ne skrivaju to kao vecina ne zanci da su oronule.To su ti KLOSAREE FORESta ste zapeli toliko za raspalu babu
Koliko ja znam ne. Jedino ako si ti nju zajebao nesto za dogovor, sa takvima nema potrebe da se zamajava.Ekipa jel ova pohotna ikad zezne da dogovorite i da vas seena ili blokira odjednom
Ocito nemoze doc do nje nit nije u tom rangu da si je priusti pa onda je u tom slucaju najlakse srat po drugima...ajde pajdo odi kod nje pa ostavi recenziju ja idem sutra imam dogovorenoSta ste zapeli toliko za raspalu babu
Ili ako zajebavas s prevec pitanjaEkipa jel ova pohotna ikad zezne da dogovorite i da vas seena ili blokira odjednom
Da budem iskren nisam cuo da se to desavalo ranije. Mozda se niste razumeli u toku dogovora. Jesi pricao sa njom ili preko poruka?Ma kompa apsolutno nista
Doslovno prekrsen dogovor ceko ko budala bezveze sat vremena
Nazovi je pa vidi sta je problem. Dogovori novi ternim.Ma preko poruka ali ono bas me razocaralo jer nisam znao da i pohotna to radi
dobro došao u klub..Nazovi je pa vidi sta je problem. Dogovori novi ternim.
Nemoj zvat, nema hrv broj pa ce i tebi i njoj skinut masne pareMa preko poruka ali ono bas me razocaralo jer nisam znao da i pohotna to radi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|