Mozart
Well-known member
Doslovno ti je zena sve napisala mili, samo treba citat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doslovno ti je zena sve napisala mili, samo treba citat
Napaljeni klinac, misli krivom glavomDoslovno ti je zena sve napisala mili, samo treba citat
Jel moguce da ovu ljudi pitaju posle toliko pisanja o njoj. Da te stvarno zanima bar bi malo procitao ovu temu, a ne samo bezveze postavljao pitanja.ima ko kontakt od nje?
Nije ti baš rezon....Samo sto ona sama sve ulaze, ne kupuje joj niko nista.
Vjerujem da ih je bilo i vise ali nisu posali o tome ili nisu na forumuToliko dugo cekanja da Pohotna dodje u HR i bezbroj pitanja za njen broj, izgleda da je samo jedan otisao kod nje.
Kako to sad. Uglavnom ljudi pricaju da je uredna zena.Ma uzas,zena smrdi i ruzna je ko noc...steta novaca
Daj ne seriMa uzas,zena smrdi i ruzna je ko noc...steta novaca
Jos da si nesto i jebo covjek bi i pomislio, ovako nastavi drkat, ako i za to imas frulicu...sto sumnjam..impotencija je gadna stvar dječaćićuMa uzas,zena smrdi i ruzna je ko noc...steta novaca
Citaj stari citajKako do pohotne doci u BG, jel ima neko broj? Hvala
Pardon kontakt w up +381612401168E pa evo za one koji su me zeljno ocekivali Pohotna kucka ili.ti.Sonja iz Bg u zg stigla. Tu sam sa drugaricom I bicemo do 07.08. Ne duze I ne u drugim gradovima. Druzenje je kod.nas sat 150e klasika oral,anal.ili opcija sa obe pola h sa obe je 150 e .kontakt na whut up 003812401168
Ma i da snimis to opet nebi otisli,a i majke mi s njima nemam ni vremena snimati kolko je to ludilo.To ko nije dozivio nezna kaj propusta.Steta sto ne dozvoljavaju da se bar malo snimi, cisto da ljudi vide kakvo ludilo propustaju.
To vec postoji koliko sam video.Neka napravi svoju telegram grupu, pa nek tamo postavlja za ove sto nemaju vremena da odu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|